... všetko o BMW ...
buker napísal:kks ten volant preboha ako vyzera? to je cim take zodrate? moj ma 180tisic km za sebou ale jedine co mu je, ze sa leske....sorry za OTCo poviete na tuto trojecku? Oplati sa ist vobec pozriet?
https://www.autobazar.eu/bmw-rad-3-rada ... 36097.html

starynovy napísal:Kolotoce tento rok prisli nejako skoro..
Slavino napísal:Skús pozrieť pozornejšie foto detailu volantu a tam to vizerá, len na odlesk čiernej respektíve nekvalitne odfotené....myslim, že v tomto prípade real bude o.k. len je to zle foto....ale súhlasim, že to na prvý pohĺad môže odradiť, nevizera to pekne...kks ten volant preboha ako vyzera? to je cim take zodrate? moj ma 180tisic km za sebou ale jedine co mu je, ze sa leske....sorry za OT

prinajlepsom jak bobor pise je to spinave flakate, kamos to takto mal tiez na M140i, stacilo vycistit.. v najhorsom pripade je vydrata farba z koze, ale to sa tiez da spravit. ale na to ze to ma 80kkm to mohli lepsie vycistit aspon
 prinajlepsom jak bobor pise je to spinave flakate, kamos to takto mal tiez na M140i, stacilo vycistit.. v najhorsom pripade je vydrata farba z koze, ale to sa tiez da spravit. ale na to ze to ma 80kkm to mohli lepsie vycistit aspon