... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:Alebo kia sorento 2015.zozadu ako Tucson, zvnútra ako nejaká KIA. Ale zvykol by som si...
tvaroh napísal:F15 NEMA "KOMPLET" INE MOTORY. NAPR. N57 SKONCIL V E70LCI A POKRACOVAL V F15 ATD ATD. MOTORY ZIJU INYM CYKLOM, DOSTUDUJ SI TO.toto je pekna picovina je vidno ze si v tych autach nikdy nesedel, mat tu istu platformu neznamena ze to je rovnake auto
platforma je ulozenie motora prevodovky kardanu atd..
![]()
![]()
VLASTNE ALE MAS PRAVDU, JA NESEDIM ALE SOFERUJEM. A S F15 SOM MAL TU CEST PAR STO KM TIEZ.
F15 ma komplet ine motory, komplet iny podvozok, jazdne vlastnosti su uplne neporovnatelne, nehovoriac a uplne novej karoserii a interiery
mitocross napísal:f15 nema "komplet" ine motory. napr. n57 skoncil v e70lci a pokracoval v f15 atd atd. motory ziju inym cyklom, dostuduj si to.
f15 nema "komplet" iny podvozok, najma ked ma pomaly viac dielov spolocnych s e70 ako tych rozdielnych. etk je tu tvoj priatel.
platforma spolocna - no prosim. presne o to ide - rozmery,hmotnosti, priestor, usporiadanie, naladenie techniky, naladenie podvozku, mozno lepsia izolacia, takmer zhodne technicke moznosti vybavy atd atd. - tomu hovorim ja len dokladny facelift, nic zasadne.
uplne nova karoseria - ak myslis krycie plechy/plasty, tak to je to "pozlatko". interier detto - nove pozlatko. narvat modernejsi infotainment je u mna rovnake ako zmena z ccc na cic u e70, alebo evolucia v motoroch pocas vyroby v rovnakej kasni...
neporovnatelne jazdne vlastnosti - no,teraz e70 s 200t.km a novu f15 je dost tazko porovnavat. ja to vidim len v subore detailov, ktory robi celok - opat to zodpoveda len dokladnemu faceliftu.
inak povodne bol moj prispevok k tomu vzduchovemu podvozku f15, ktory tiez ne je nic ine, ako nivo u e70, len sa inak vola. detto adaptive drive, kde sa len naucili ako vytrieskat viac penazi zo zakaznikov tym, ze to rozdelili a za kazdu polozku si priplacas zvlast. ked to chce mat clovek spolu ako v e70 musi volit "podvozok professional" za takmer dvojnasobnu cenu oproti ad v e70 -fungl nove diely dd z f15 mam namontovane v mojej e70, cuduj sa svete vsetky su rovnake napriec rokmi (len x-ta modifikacia) ... a tuning to teda rozhodne nebol
f15 je dokladny facelift e70. treba pozriet pod pozlatko. preto aj skoncila bez modernizacie.
bruno75 napísal:ono nakoniec nebude az tak zle.... https://www.bimmertoday.de/2018/06/07/b ... sel-152759
ak by som niekedy pocitil nezadrzatalnu tuzbu mat SUV (SAV) (co sa dufam tak skoro nestane), tak by som si urcite zvykol
zatial sa vsak budem drzat viac pri zemi... ale zase nie tak moc ako Fuxxo
mitocross napísal:ale tym padom mi dava ovela vacsi zmysel fakt preco F15 nemala LCi.. aj ked je to vyborne auto a dizajnovo sa podarila este viac ako E70..:thumbup: