... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PKuncik napísal:To je ale debil.
ice.blade napísal:pravdepodobnost trombozy po ockovani je v promile (pripadne menej, odhadujem), pravdepodobnost ze ti umru mozgove bunky po pocuvani Rytmausa je 100%tna. U mna jasna volba noradsej dostat po ockovani astra zeneca trombozu nez ocuvat rytmausa ze
Killo napísal:ten kokot tiez totalne stratil sudnost, po tom co sa mu narodil ten balkansko-indicky polorom.
Vsetky jeho prispevky poslednu dobu v style Patrika Coelhoo-Vrbovskeho aby si uzival dna a neporovnaval, dopraj Patrikovi novy maybach a bude ti dopriate. A nezabudni si kupit od neho nejaku jebnutu predrazenu mikinu alebo picoviny co predava.
Stale dookola ako on ma v pici hejterov a netrapia ho, ale kazdy den dookola to musi opakovat, nebolo by dna kedy to nepomenul. Skusis mu napisat, slusne, ze sa v niecom myli, hned mas ban. Lebo ON to niekam dotiahol. Kkt robit podpriemernu okopirovanu hudbu za peniaze Egovej manky, vyplnit dieru na trhu a spravit karieru na tom, ze si nasiel masu dostatocne jebnutych fanusikov, to je uz len talent do boha.
Ked bol len kokot, mi to nevadilo. Ze sa teraz ale tvari ako osvieteny kokot, a musi mat k vsetkemu nazor, to je totalny jebot.
ice.blade napísal:radsej dostat po ockovani astra zeneca trombozu nez ocuvat rytmausa ze
Abyssko napísal:Dpci som si oplul respirator zvnutraAko telenovela fajn, aletoto nie je život ale pomyje kurva