... všetko o BMW ...

a tá 320i mi stačí výkonovo bohate, 330i proste na 100% nechcem
  a tá 320i mi stačí výkonovo bohate, 330i proste na 100% nechcem 

. ale ak to niekto za 10900 doalrov kupil, minimalne 1000 dal za shipping, ten co to predava na SK to asi tiez kupil od nejakeho priekupnika v EU ak to sam nedovliekol, tak to je dalsia tisicka minimalne, ak ratame stale v dolaroch tak som uz niekde na 12k EUR bez opravy. a ak to predava za 16, tak aby bol v zisku viac ako 3 do toho asi nikto nenalial, cize polepene zo starych dielov a bohvie ci su tam airbagy, ked likvidator v usa odhadol opravu na 22k, podla mna aj so zapocitanim ¨cely moter vymenit¨ lebo to nestartovalo povodne.
. ale ak to niekto za 10900 doalrov kupil, minimalne 1000 dal za shipping, ten co to predava na SK to asi tiez kupil od nejakeho priekupnika v EU ak to sam nedovliekol, tak to je dalsia tisicka minimalne, ak ratame stale v dolaroch tak som uz niekde na 12k EUR bez opravy. a ak to predava za 16, tak aby bol v zisku viac ako 3 do toho asi nikto nenalial, cize polepene zo starych dielov a bohvie ci su tam airbagy, ked likvidator v usa odhadol opravu na 22k, podla mna aj so zapocitanim ¨cely moter vymenit¨ lebo to nestartovalo povodne. ten predface.. takze z toho nebude nic. Chcem ten dvojliter aspon...
 ten predface.. takze z toho nebude nic. Chcem ten dvojliter aspon... 

B47 alebo B48 a vyssie..
 B47 alebo B48 a vyssie..