Hepi new jear seckym :-)
tak strop je konecne zaizolovany, den pred silvestrom sme to s otcom dotukli, trvalo to asi 6 vecerov spravit, troska piplacka, lebo zhodit polku svetiel, nahodit folie, potom spravit vyplet, nahodit svetla naspat, zhodit druhu polku svetiel, a medzitym rezat a nosit hore vatu postupne, lebo potom uz by sa to robilo blbo ked to je cele zakryte

ale mam to za sebou, vysledok velmi spoko, ako dizajnovo, tak funkcne, momentalne ked zapnem delo rano, tak do 20 minut je tam 15+ stupnov..
takze som to spravil tak ako som si predstavoval, isla zospodu na vazniky parozabrana, potom stresna folia siva, plus som robil diamond vzor vyplet, z medeneho kabla (new old stock na vinutie motorov

takze ostane vzhladovo taky isty roky), a na vrch samozrejme vata, 16cm mala mat, ale ked napuchla tak som odmeral 18-19cm. all in all material na cely strop 670€, co je myslim si fajn na 160m2.
takto nejak to vypada z blizka:
napchate.. musim povedat ze ziadne srsne neboli nastastie :-)
a otec mi este vyrobil konzoly kovove na svetla, aj na krabicky s elektrikou, takze vsetko je teraz tip top. vysledok vypada tak nejak:
a uz tu mam aj dalsi projekt, bratovu 325d, na kompletku, dnes som asi polku spravil uz.. na fotke este neni nic spravene len polka strechy

edit: este 4 lampy krajne chybaju namontovat, to sa doriesi tento tyzden :-)