... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:Ale ako pisal v inej teme zpred tyzdna, motor ma zatial 700km a slape v pohode. Ale jeho prispevok na spolahlivost motora uz asi nebude aktualny.Omg, ako keby to bolo o tom. Ocividne tam bude inteligencny problem a pre dobro vsetkych ludi sa chalan vykasle na jazdenie vseobecne, lebo zjavne je to riziko pre okolie. Na rovnej ceste to rozpara o lampu, urcite dostal zase krc do nohy, lebo mal tazky trening.
Milos X3 napísal:Pouzivaj toto, v hornej liste a to da prepnut do anglictiny:A ešte mi doporučte na akom win a s akým prehliadačom to pôjde. Ani explorer, ani mozilu, ani chrome mi nebere. myslím tým WDS.
dík,
miloš
boborjelotor napísal:neviem ci je to nahoda ako darovane seky ked je zaklad nicku a auto rovnaketo nie je ten isty Rudo, ci zmenil nick?
pistacik11 napísal:Tak na jednom uctne mal prispevky naposledy v 2018. Uvidime no, na FB uz pisali veci ze to nakoniec neprezilPodľa mňa skôr náhoda, iba žeby súčasne 2 nicky používal
boborjelotor napísal:nie ten s tou 1er coupe co chcel menit za jcw a zrazu bola z toho m2 nie je on