... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, b0ris, barabas, alfi666
Fuxxo napísal:myslim si ze s fitmentom problemy nebudu, lebo aj tie ciny sedia bez problemov, ked nekupis to najlacnejsie co existuje (jak ten posledny odkaz co si dal) kazdopadne odporucam si to este rozmyslet, lebo budes mat ten predok velmi nizko ja som mal repliku toho povodneho (inak dizajnovo samozrejme sedi absolutne najlepsie na ten naraznik z toho co si poslal, nic lepsie proste neni, vsetky ostatne vyzeraju len ako take priplacnute diely z ineho auta), a velmi dlho mi to tam nevydrzalo, kvoli tej vyske, pri prepruzeni napriklad na dialnici pri 150+ som chytal spodok toho lipka a nakoniec sa to proste urvalo. a henten co si poslal v prvom linku tiez predrazeny nieje, len je to komplet z original karbonu, preto to tolko stoji. existuje aj plastova verzia a ta stoji asi polovicu.
ja budem na jar menit naraznik na poistku a budem musiet davat aj nove lipka, zatial mam iba tie z toho povodneho splittra, ktore sa mi podarilo rozdelit, ale ked ich budem menit, tak tam pojdu cisto iba tie dva splittre a za mna je to ideal riesenie, vyzera to super, a neznizuje to naraznik, takze neprekaza nikdy.
vid:
https://www.ebay.co.uk/itm/Carbon-Fiber ... :rk:5:pf:0
ale zas kazdy ma iny vkus, takze myslim si ze kludne mozes ist do hociktoreho z tych co si poslal a pasovat to tam bude urcite, otazka je vysledny vzhlad
Fuxxo napísal:Asi si ma predbežne od toho odhovoril. Mnoho doplnkov je v carbon fibre, čo mi nevyhovuje, pretože nič v carbon fibre na aute nemám a klalo by to oči pri Estoril Blue. K čiernym a tmavošedým farbám padne Carbon Fibre zase ako "riť na šerbel". :)pravdepodobne bude odolnejsia, ale aj tak by som ju nechcel, ziadny splitter takehoto typu co ide cez cely predok
napriklad F30 to ma ovela viac vpohode, lebo je to vpodstate vo vyske naraznika a ten obluk neni taky velky ze vytrca este 5cm pred naraznik
kompre napísal:ked sa posnazis, tak ten battlefield das s prstom v nose aj na vacsej obtiaznosti za dnesny vecer, dlzka tych 4 story, to je k smiechu :) a to boli tusim dve storky pridane v ramci update-ov, minimalne Hansik v tanku.
https://photos.app.goo.gl/39xP6d2af3hFAR5G8