Utorok, 14. Júla 2020, 20:55

Caute, potreboval som zohnat nove disky na zimu na moju 120kW E91, pricom sa mi poskytla kupa diskov vo velmi peknom stave z 5kovej rady E60-E61. Ide konkretne o sadu diskov s nazvom "Spider spoke 138" 
71/2JX17 ET:20. Disky boli aj so sadou zimnych pneu, lenze pneu ktore su na nich, nemam zapisane v technicaku, momentalne maju obute 225/50. (Nebol cas to skusat nahodit na auto, ani momentalne nieje nato moznost, len boli opticky skontrolovane ci neboli zvarane.) Pojdu mi nahodit disky s tymito pneu na auto, nebudu suchat o blatnik?   ET20 viem ze znamena ze to bude trocha trcat, no mna zaujima ci nebude problem pri prezuvani resp ci nebudem mat po sezone vysuchane pneu od blanikov... [color=#818181][font=Arial, DejaVu Sans, Liberation Sans, Freesans, sans-serif]Dve pneu su na odstrel a dve su 2rocne. cize kupovat musim pneumatiky tak ci tak. Otazka teda znie, staci vymena 2 pneu co su KO za rovnaky rozmer 225/50? alebo potrebujem tam dat za kazdu cenu 225/45 ? Napr by ma zaujimalo aj ci ma niekto skusenost s ochrancami zakona ci to nejako sleduju (doj.bavaju).
 ET20 viem ze znamena ze to bude trocha trcat, no mna zaujima ci nebude problem pri prezuvani resp ci nebudem mat po sezone vysuchane pneu od blanikov... [color=#818181][font=Arial, DejaVu Sans, Liberation Sans, Freesans, sans-serif]Dve pneu su na odstrel a dve su 2rocne. cize kupovat musim pneumatiky tak ci tak. Otazka teda znie, staci vymena 2 pneu co su KO za rovnaky rozmer 225/50? alebo potrebujem tam dat za kazdu cenu 225/45 ? Napr by ma zaujimalo aj ci ma niekto skusenost s ochrancami zakona ci to nejako sleduju (doj.bavaju).[/font][/color]
Dakujem za vsetky rady a postrehy!! :)Keď som bol malý, tak som bol namyslený, ale teraz som bez chyby!