Utorok, 14. Júla 2020, 20:55
Caute, potreboval som zohnat nove disky na zimu na moju 120kW E91, pricom sa mi poskytla kupa diskov vo velmi peknom stave z 5kovej rady E60-E61. Ide konkretne o sadu diskov s nazvom "Spider spoke 138"
71/2JX17 ET:20. Disky boli aj so sadou zimnych pneu, lenze pneu ktore su na nich, nemam zapisane v technicaku, momentalne maju obute 225/50. (Nebol cas to skusat nahodit na auto, ani momentalne nieje nato moznost, len boli opticky skontrolovane ci neboli zvarane.) Pojdu mi nahodit disky s tymito pneu na auto, nebudu suchat o blatnik?
ET20 viem ze znamena ze to bude trocha trcat, no mna zaujima ci nebude problem pri prezuvani resp ci nebudem mat po sezone vysuchane pneu od blanikov... [color=#818181][font=Arial, DejaVu Sans, Liberation Sans, Freesans, sans-serif]Dve pneu su na odstrel a dve su 2rocne. cize kupovat musim pneumatiky tak ci tak. Otazka teda znie, staci vymena 2 pneu co su KO za rovnaky rozmer 225/50? alebo potrebujem tam dat za kazdu cenu 225/45 ? Napr by ma zaujimalo aj ci ma niekto skusenost s ochrancami zakona ci to nejako sleduju (doj.bavaju).[/font][/color]
Dakujem za vsetky rady a postrehy!! :)
Keď som bol malý, tak som bol namyslený, ale teraz som bez chyby!