... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pablohablo napísal:to netusim, mam nainstalovanych plno aplikacii ktore niesu z appstore, a teda nikdy som nic nemusel v nastaveniach davat heslo odtlacok a explicitne ju povolovatMyslis security ako na macu kde aplikaciu nestiahnutu z appstore nepovolim jednym klikom ale musim v nastaveniach zadat heslo/odtlacok, nasledne ju explicitne povolit ? Alebo myslis tie permanentne overlay popups ktore musis furt zavriet pytajuce upgrade systemu OSX ktore mi vybiehaju pri kazdom spusteni mac mini ale neupdatujem lebo ta nova verzia robi overscan TV pretoze si to medzi restartami nepamata manualne nastavenie overscan korekcie a ikonky mam mimo viditelny obraz dokym nevypnem/nezapnem telku ? Bug je na to otvoreny snad 3 roky a nic sa s tym nedeje a nikdy nebude lebo si mam kupit zas dalsi novsi mac mini.
boborjelotor napísal:teraz som si precital este raz tu vetu na ktoru som reagoval ktoru si pisal a omluvam sa, precital som apple produkty a nie adobe produkty, moja chyba. s tym sa samozrejme neda len suhlasit, lebo tiez platim celkom slusnu sumu za komplet adobe balicek, a teda CC2019 a 2020 baliky su fakt o kokote, hlavne indesign, ktory vpodstate sa snazim nepouzivat, len ked naozaj musim. ale preco moze apple za to ze adobe su tiez kokoti a cim dalej kazdy rok robia horsie appky?? to je jaka logika?hej hej, mam dovod klamat, ze mi lightroom aj photoshop jebne kazdy druhy raz akonahle dam co i len jednoduchu operaciu nad ani nie 40 kusmi DNGciek urobit, daj si hlavu do poratku.
ty napises, ze ked apple nieco chyti tka to vyladi donemlatom a ked ti dam priklad, co nevyladi tak to ta nezaujima, to naco sem taham. no tak sme povypravani
nikto iny okrem teba tu nehovori o tom, ze nieco windows nie je napicu alebo ze je nieco lepsie ako macos, vsetci tu hovorime, ze napicu je toho mrte, u obidvoch, len ty si ochotny sa byt za macos jak keby si bol akcionar.
"nie som sam s takym nazorom" a "oni to robia naschval" -si si zalozil klub s chupom44 asi. mas viac apple produktov, vies to lepsie
mexican napísal:hej, ono vlastne vsetko od eplu je predrazena kokotina, ktora nefunguje, a tie miliony ludi ktori to kupuju a pracuju na tom su retardi co nemaju sajnu jak maju veci fungovatZáver je taký, že všetko od eplu je vyladené na 1000% percent okrem všetkých vecí ktoré vyladené nie sú.
Fuxxo napísal:Múdro hovoríš, až mi je to divnô
hej, ono vlastne vsetko od eplu je predrazena kokotina, ktora nefunguje, a tie miliony ludi ktori to kupuju a pracuju na tom su retardi co nemaju sajnu jak maju veci fungovat
dik meksican bez teba a tvojich mega argumentov by sme boli strateni :-O