Piatok, 15. Mája 2020, 15:35
tak pzp ma netrapi (ako nikoho), pri jednej nehode ked do mna zozadu vosiel natvrdo a bez lasky dement co smskoval sa to zhodou okolnosti stalo 30 metrov od pobocky allianzu, tak sa tvaril, ze hned tam idu spravu o nehode aj zaniest. nakoniec primitiv podal spravu o nehode az asi o 20 dni, a poistovna bez toho nevyplati nic, lebo on ma na to 30 dni. odvtedy sa aspon lehoty zmenili, teraz je to do 15 tusim a do 30 len v zahranici.
od januara sa tak raz za mesiac pozriem cez porovnavace poistenia ako sa hybu ceny kaska, a islo to hore celkom dost aspon pre moje auto, najlacnejsia poistka, ktoru som mal za 430-450 este pred mesiacom v januari bola za 380, dnes uz je nad 500, a ta ktoru som planoval zobrat isla z 520 cez 700. teraz som ale nasiel za 620 generali a ma v sebe aj gap s plnenim do 20k rozdielu hodnoty vozidla, co mi na skodovku staci, kedze cennikova cena je len 27. len to este budem musiet precitat cele, lebo sa mi to zda akosi moc kajsmentke, ze by v tom bol aj gap, ked za ten sa prakticky vsade berie 0.3%, cize z tych 620 by zhruba 90 eur bol len gap, plus je tam poistka pneu a skiel. za 2,5x lacnejsie auto platim v allianzi skoro rovnake kasko s gap, asi o stovku menej.