Streda, 1. Apríla 2020, 15:58
Matovic asi potrebuje den volna aby si pospal, lebo s tym blackoutom mu to jebe 4000. stredoeuropska tranzitna krajina by ten virus mala po 3 tyzdnoch day1 naspat. a pri testovani ledva 600 denne by nezvladol otestovat ani 4 panelaky na sidlisku, ludia kapu na coronu a odmietaju ich testovat pokial ten virus pomaly sem nevybehne z tela a nepodpise sa na papier, koli corone u nas urcite zomreli uz desiatky ludi, v statistike piseme 1, uz teraz nevie, kde si slovensko pozicia na zachranne baliky a on to chce odjebat uplne bez toho aby tam bol nejaky efekt, bez toho aby mal prostriedky ako to zabezpecit. on nechape, ze vo wuchane do tych bytov vozili stravu ludom, vozili lieky, testovali ich tisicnasobne viac... ne, on si mysli, ze vsetci zostanu doma (uz tie panicke nakupy zasob neprezije 10% populacie, ked teraz sa mlatia vozikmi po obmedzeni vstupu) a hotovo.
inak toto som dnes nasiel na jednom webe zilinskeho golf klubu, asi bol na rovnakej dovolenke ako chupp senior a rovnaky jebo tam vsetkym dovolenkarom rozdaval Celziovu teoriu :)
Po druhé, informácie, že náš “milovaný” vírus kape pri teplote vyššej ako 25 stupňov Celzia som sa potešil, že ideme do bezpečia. Veď na Mauríciu je 28 až 30 stupňov. Tam ten vírusík zdochne, len čo sa tam objaví. Absolútne bezpečie. A ak bude treba, tak si dovolenku o týždeň, dva predĺžim a budem mať príjemnú karanténu pri mori, na golfe a slnku. Aspoň som, podľa mňa, uvažoval logicky podľa dostupných správ. Všetko bolo inak!!! Zistil som, že každá info má platnosť asi desať minút. Dovolenku sme nepredĺžili. A dostať sa domov bolo viac ako dobrodružstvo. Náš “milovaný vírusík” neskapal ani v teplúčku