... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
starynovy napísal:No toto si prehnal chlape.... mal som o tebe aku taku mienku, ale urazat niekoho (kohokolvek) takymto sposobom, nehnevaj sa, ale to je uplny intelektualny spodok.... a to vsetko kvoli tomu, ze PetoK ta neodporucal ako servis na orave a povedal dotycnemu ze sa mu ma ozvat ak nic nezozenie? Tak ukaz nam aky je ten tvoj servis a referencie, ci nie si len samozvany oravsky kapo-mechanik s prehnanou sebareflexiou ktory robi nieco nacierno za domom v stodole a na fore vytvara dojem, ze je najlepsi na okoli.... Peta poznam uz velmi dlho, a viem ze je to odbornik aj ked uz bmw nie je jeho hlavne povolanie. Preto ma sokuje ze sa tu ludia napadaju takymto podradnym stylom a ze sa znizia na taketo lacne urazky patriace tak mozno - asi - do oravskej krcmy.... ale nie do takychto debat....Hovori retard ktoreho prispevky su 9z10 bezvyznamne, neprinosne posmievanie sa ludom, urazanie a hundranie. Opísaný si sam, ja som nebyval ako sedivy u rodicov, takže o uspechoch a ich posudzovani pomlc ty jebek.
starynovy napísal:Tu sa musim stareho zastat, tiez si to pamatam a tusim to bolo v Mpowerovom pribehu, kde sa mu posmieval, ze si u neho este ako studak daval robit diaga este tam bolo tusim nieco za tym.... takze reakcii sa necudujem, holt nie kazdy je taky diplomat a na ludi, co sa chovaju nadradene clovek obcas vyleti.Neplač, ja ti nezazlievam, ze si nepamatas co tu ten debil o mne trepal minuly rok. Nieje to tvoja vec, ja si to ale pamatam, nezabudam. Spravam sa podla toho, ja na nejake "kto do teba kamenom ty do neho chlebom" niesom. Nikdy som sa tu neobuval do nikoho z dlhej chvile, vsak on vie a spodina je sam. Pretoze vymyslat si kokotiny za ucelom diskreditacie niekoho, to je dno.
nikto ti to nenapise, ale pre ludi ktori nieco znamenaju a nieco uz dosiahli, si odpisany...
starynovy napísal:Tak tuto vasu debatu ktoru spominas som ja nepostrehol, alebo si ju nepamatam. Pozeram vacsinou technicke temy, tieto “pribehy vozidiel” a pokece typu pred ktorym teskom sa pojdeme smykat ked napadne sneh apd.... na tomto fore velmi necitam. Ja som reagoval na dannu temu, ked sa niekto pyta na servis a ty niekoho co nic zle nenapisal, zacnes urazat s rodicmi a sedivymi vlasmi. To tu nepatri, to patri na pokec pre 15nast rocnych pubertiakov co navstevuju osobitnu skolu. My sme tu dospeli ludia. Maj svoju uroven bez ohladu nato aky mas dojem z urovne kohokolvek. Kazdy ma svoj zivot a jeho rozoberanie tu nepatri... lebo toto je bmwklub... To si mozte prisambohu rozoberat v krcme.... Alebo ak ste sa pohadali v nejakom "pribehu vozidla", tak si to rieste tam...Neplač, ja ti nezazlievam, ze si nepamatas co tu ten debil o mne trepal minuly rok. Nieje to tvoja vec, ja si to ale pamatam, nezabudam. Spravam sa podla toho, ja na nejake "kto do teba kamenom ty do neho chlebom" niesom. Nikdy som sa tu neobuval do nikoho z dlhej chvile, vsak on vie a spodina je sam. Pretoze vymyslat si kokotiny za ucelom diskreditacie niekoho, to je dno.
Pre zadavatela, na orave fakt ani neskusaj tam nieje absolútne mozne kohokolvek odporučiť snad na cokolvek, toboz nie bmv. Ked tak az zilina, reem/pjcars su odidenci z bavarie a vedia co robia na tom aute.