... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ARmax
Autor témy
Auto: BMW e91 325d
Kraj: Žilinský

Dobrý servis na Orave?

Pondelok, 17. Februára 2020, 11:39

Zdravím, pozná niekto nejaký v poho sevis na Orave alebo okolí ktorý má skúsenosti s výmenami rozvodov u BMW? (330xd n57)

Diky
BMW e91 325d
Škoda Superb /ex
Ford Mondeo /ex
BMW e91 330xd
BMW e91 320d /ex
Škoda Octavia /ex
BMW E39 528i /ex
Audi A6 Avant quattro /ex
Škoda 120 /ex

PetoK

Re: Dobrý servis na Orave?

Pondelok, 17. Februára 2020, 11:52

Ak nenajdes, v ZA mozem poradit a pomoct

starynovy
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 17. Februára 2020, 14:31

aK n3NaJDEs... Ked nemas poradiť klubaka o ktorom este aj vies, tak s tymi radami chod do pici. Pjcars ci co to je si moze zaplatiť reklamu u titana.

Teda ja som z oravy, ak budes potrebovat napis, dohodneme. Skusenosti su s cimkolvek na tej hrbe srobov, nielen rozvod. Podla najazdu odporucim.

PetoK

Pondelok, 17. Februára 2020, 14:53

Chudak chlapec, ja sa nepotrebujem znizovat na uroven burana z 4.cenovej skupiny, ale neboj, ono to chce cas, aby si pochopil ze takto sa solidni ludia nevyjadruju... iba si odradzas klientov, resp. potencialnych zakaznikov... vies, nikto ti to nenapise, ale pre ludi ktori nieco znamenaju a nieco uz dosiahli, si odpisany...

starynovy

Pondelok, 17. Februára 2020, 16:09

Hovori retard ktoreho prispevky su 9z10 bezvyznamne, neprinosne posmievanie sa ludom, urazanie a hundranie. Opísaný si sam, ja som nebyval ako sedivy u rodicov, takže o uspechoch a ich posudzovani pomlc ty jebek. :D

ARmax
Autor témy
Auto: BMW e91 325d

Pondelok, 17. Februára 2020, 16:12

Ale no chlapy kľud.
BMW e91 325d
Škoda Superb /ex
Ford Mondeo /ex
BMW e91 330xd
BMW e91 320d /ex
Škoda Octavia /ex
BMW E39 528i /ex
Audi A6 Avant quattro /ex
Škoda 120 /ex

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Pondelok, 17. Februára 2020, 18:47

starynovy napísal:
Hovori retard ktoreho prispevky su 9z10 bezvyznamne, neprinosne posmievanie sa ludom, urazanie a hundranie. Opísaný si sam, ja som nebyval ako sedivy u rodicov, takže o uspechoch a ich posudzovani pomlc ty jebek. :D
No toto si prehnal chlape.... mal som o tebe aku taku mienku, ale urazat niekoho (kohokolvek) takymto sposobom, nehnevaj sa, ale to je uplny intelektualny spodok.... a to vsetko kvoli tomu, ze PetoK ta neodporucal ako servis na orave a povedal dotycnemu ze sa mu ma ozvat ak nic nezozenie? Tak ukaz nam aky je ten tvoj servis a referencie, ci nie si len samozvany oravsky kapo-mechanik s prehnanou sebareflexiou ktory robi nieco nacierno za domom v stodole a na fore vytvara dojem, ze je najlepsi na okoli.... Peta poznam uz velmi dlho, a viem ze je to odbornik aj ked uz bmw nie je jeho hlavne povolanie. Preto ma sokuje ze sa tu ludia napadaju takymto podradnym stylom a ze sa znizia na taketo lacne urazky patriace tak mozno - asi - do oravskej krcmy.... ale nie do takychto debat....

starynovy

Pondelok, 17. Februára 2020, 19:09

Neplač, ja ti nezazlievam, ze si nepamatas co tu ten debil o mne trepal minuly rok. Nieje to tvoja vec, ja si to ale pamatam, nezabudam. Spravam sa podla toho, ja na nejake "kto do teba kamenom ty do neho chlebom" niesom. Nikdy som sa tu neobuval do nikoho z dlhej chvile, vsak on vie a spodina je sam. Pretoze vymyslat si kokotiny za ucelom diskreditacie niekoho, to je dno.

Pre zadavatela, na orave fakt ani neskusaj tam nieje absolútne mozne kohokolvek odporučiť snad na cokolvek, toboz nie bmv. Ked tak az zilina, reem/pjcars su odidenci z bavarie a vedia co robia na tom aute.

PeqpeK
Auto: povacsine BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Februára 2020, 19:24

Vsetci sa ukludnime a PetoK so starym nech si to vydebatuju pri pive. Ako sa hovori bez vetra sa ani list nepohne.

Kazdopadne ja viem stareho len odorucit, ako jeden z mala ma naozaj hlboky knowledge a skill od stavby motorov cez upravy SW az po custom HW.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 17. Februára 2020, 20:09

starynovy napísal:
Neplač, ja ti nezazlievam, ze si nepamatas co tu ten debil o mne trepal minuly rok. Nieje to tvoja vec, ja si to ale pamatam, nezabudam. Spravam sa podla toho, ja na nejake "kto do teba kamenom ty do neho chlebom" niesom. Nikdy som sa tu neobuval do nikoho z dlhej chvile, vsak on vie a spodina je sam. Pretoze vymyslat si kokotiny za ucelom diskreditacie niekoho, to je dno.
Tu sa musim stareho zastat, tiez si to pamatam a tusim to bolo v Mpowerovom pribehu, kde sa mu posmieval, ze si u neho este ako studak daval robit diaga este tam bolo tusim nieco za tym.... takze reakcii sa necudujem, holt nie kazdy je taky diplomat a na ludi, co sa chovaju nadradene clovek obcas vyleti.

nikto ti to nenapise, ale pre ludi ktori nieco znamenaju a nieco uz dosiahli, si odpisany...

Toto je creme de la creme :D
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Utorok, 18. Februára 2020, 00:59

starynovy napísal:

Pre zadavatela, na orave fakt ani neskusaj tam nieje absolútne mozne kohokolvek odporučiť snad na cokolvek, toboz nie bmv. Ked tak az zilina, reem/pjcars su odidenci z bavarie a vedia co robia na tom aute.
Tak tuto vasu debatu ktoru spominas som ja nepostrehol, alebo si ju nepamatam. Pozeram vacsinou technicke temy, tieto “pribehy vozidiel” a pokece typu pred ktorym teskom sa pojdeme smykat ked napadne sneh apd.... na tomto fore velmi necitam. Ja som reagoval na dannu temu, ked sa niekto pyta na servis a ty niekoho co nic zle nenapisal, zacnes urazat s rodicmi a sedivymi vlasmi. To tu nepatri, to patri na pokec pre 15nast rocnych pubertiakov co navstevuju osobitnu skolu. My sme tu dospeli ludia. Maj svoju uroven bez ohladu nato aky mas dojem z urovne kohokolvek. Kazdy ma svoj zivot a jeho rozoberanie tu nepatri... lebo toto je bmwklub... To si mozte prisambohu rozoberat v krcme.... Alebo ak ste sa pohadali v nejakom "pribehu vozidla", tak si to rieste tam...
Pochopil som to tak, ze sa vytacas kvoli nejakej konkurencii zo susedneho mesta.... lebo niekto neodporucil teba.... Lebo tu spominas nejake konkretne autoservisy, ktore ti zrejme lezia v zaludku... ( zrejme tie autoservisy nepotrebuju reklamu od titana a zaobidu sa aj bez tohto bmwklubu). Keby mal PetoK nejaky servis v ZA, tak by som zrejme rychlo pochopil preco sa hasterite.... Ale on ziadny servis nema..... a ani nevykonava taketo prace ake vykonavas ty. Jednoducho sa niekto z lokacie "ZA" pytal na autoservis na orave alebo okoli.... Pokial viem, oravsky kraj neexistuje, je to Zilinsky kraj. Cize Zilina je okolie Oravy, alebo naopak.... Tak len poradil ze ak nikoho nezozenie, vie mu niekoho odporucit. Nemenoval ziadny konkretny servis a ani nemenoval teba ze za tebou nema nikto chodit. Pochopitelne moze odporucit nejaky servis s ktorym ma dobre skusenosti, alebo kde pozna ludi. To iste by som spravil aj ja. Aj ja svoje auto davam do servisu ktoremu verim a viem ho aj odporucat. Takze tvoja reakcia na tuto vetu co napisal PetoK bola v tomto smere neadekvatna.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: hmm a 19 neregistrovaných