Streda, 17. Septembra 2008, 08:35
Traja pracovníci banky v pekle dostali sancu odist do neba, ked splnia certovu ulohu. Cert povedal: "Vidite tam tie 3 opice? Ked dokazete svojim recnickym umenim prvu rozosmiat, druhu rozplakat a tretiu presvedcit, aby sa dala dobrovolne zavriet do klietky, prepustim vase duse. Kedze ste vsetci dobri recnici, mohlo by sa vam to podarit." Prvy z Unicredit prisiel k prvej opici. Recnil, recnil, ale opica nan pozerala znudene a ignorovala ho. No a ostatne opice reagovali podobne. "Do pekelnych plamenov s tebou!" skrikol cert. Druhy z VÚB-čky mal este menej stastia. Prva opica mu vynadala, druha ho oplula a tretia pohryzla. "Do pekelnych plamenov aj s tebou!" znova skrikol cert. Posledny pochadzal z Tatra banky . Prisiel k prvej opici a cosi jej posuskal do ucha. Opica sa smiala, az sa v bokoch prehybala. Druha opica po jeho slovach plakala, az jej slzy potokom tiekli. Tretia opica vystrasena vykrikla, skocila do klietky, zamkla ju a rychlo prehltla kluc. Cert bol z toho uplne mimo. "Co...ako si to...?" pytal sa. Pracovník Tatra banky povedal: "Prvej opici som povedal, pre koho pracujem, druhej som povedal, co zarabam a tretej som vysvetlil, ze hladame novych zamestnancov."
Speed's just a question of money. How fast can you go?