... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ali14 napísal:Bežný problém si myslím, olej trochu padne a kým sa zohreje a namaže časti prevodovky, tak to chvíľku trvá....Chlapi aj ja mam taky maly problem,-tiez mi niekedy idu tazsie rychlosti,najme jednotka a to najviac vtedy,ked je auto studene,ked je motor uz trosku zohriaty tak ide lahsie.Ked odparkujem auto tak vzdy tam necham zaradenu jednotku a ked idem potom po dni ci dvoch do auta,tak ked ju chcem potom vyhodit tak ide hrozne tazko... A este dolezita vec,auto uz ma nabehane vyse 200t.km a spojka uz zabera dost navrchu.Myslim,ze to mozno bude robit spojka,ale chcem Vas poprosit o radu,ci ju mam dat vymenit,aby som zbytocne nevyhodil prachy,ak by to nahodou bolo nieco ine.....diky. a mam e46 diesel.
luky2208 napísal:Aká cena cca je na ten valček? Lebo to fakt ide lepšie, keď našlapem spojkuobaja ešte skuste:ak nepojde zaradiť rychlosť pry bežiacom motore šlapnuť 3-4krat po sebe stlačiť spojku a potom skúsiť zaradiť 1ku.Ak to pôjde tak máte v háji niektorý valček.bud hlavný alebo pomocný50na50
luky2208 napísal:To nie je malý problém..normalne nestíham takže Wiiruss malo by to tu niekde v teme cennik ND ale ak to nenájdeš tak mi napyš presne auto atd. a ja ti to zajtra zistím.len máš malí problém nevieš ktorý je špatný
luky2208 napísal:Hneď zajtra sa v tom idem špárať...rád niečo rozoberámskus poobzerať tie valčeky,dať dole prachovky možno ti niečo pomôže neaka vlhkost alebo či nieje niektory mokrý od kapalyny.niečo skus ináč sa to nedá.![]()