... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Wiiruss napísal:Takže chalani. Kukol som ten ATF OIL a je ho tam akurát. Ani moc, ani málo. Zlatá stredná cesta. No a tie rýchlosti mi idú ťažko aj za studena aj za tepla, ale je to nepravidelné, tým chcem powedať, že to nerobí len jedna a tá istá rýchlosť. Raz mi ro urobí 2ka a raz zase 5ka.
alfi666 napísal:jo, pozeral som presne ten. Lebo neviem, kde inde mám ešte kuknúťehm.. a mozem sa spytat, ze kde si pozeral ten olej, ze vies ze je vnom tak do stredu?![]()
Lebo ak si pozeral pod kapotou v dekliku co je oznaceny ATF OIL, tak ten je zrejme na servo riadenie
Ak nie, tak nic
killian napísal:No ok, ale kde sa odkrúca ten šrób na tento oil?? A kam ho potom naliať ??najlepsie vymenit olej. Staci ti na to 17 gola, hever z povinnej vybavy a 15 minut casu. Pumpu nepotrebujes, ked si kupis 2 balenia castrol tqd tak ten ma taky plastovy sosak a tym tam dostanes prvu polovicu flase. Potom nacnes druhe balenie a das tam tiez prvu polovicu flase. Tym padom mas liter v prevodovke a liter ti ostane do zasoby/do servanaklady 500Sk
Wiiruss napísal:OK, dík, pustím sa do toho. Snáď sa tým všetko vyrieši :) No ešte otázočka...koľko toho oleja by v tej prevodovke malo byť?
eko.fresh napísal:Takže nová spojka? Kua. Idem kuken, čo to stojí zas,alebo to tu vie powedať niekto z fleku??Spojka... To ze nepresmykuje nevadi... Dal by som si vymenit spojku skor ako nezaradis uz nic alebo odpalis sychrony...
alfi666 napísal:BTW: BlackMW mal dobry napad ako to tam naliat bez pouzitia pumpy
zhmp napísal:díkUrčite to nerobit z naklonením autom,lebo ho tam presne nedáš,ak bude málo, zle bude mazat ak bude vela tak ty bude vytláčat guferá....a to nem dobre![]()
......ak ti zabeza spojka dobre tak to spojka podla mna nebude.....skor by som sa držal veci okolo prevodovky....lebo ak budeš mat odfajčenu spojku tak ti bude šmýkat pri rozbehu.....no vela štastia....
Wiiruss napísal:dík