Ty tam niekde vidis deravy prah? Pisal som to snad 100x, napisem to specialne pre teba a Miloska este raz. Citaj pozorne prosim.
Ked som auto kupoval, bolo v kompletnom tuzingu. Kupil som ho preto lebo bola karoseria na pohlad zdrava. Premeral som lak a az na jeden blatnik (ten na fotke) bol vsade original lak. Auto malo v case kupi laminatove tuzingove prahy.
Ked som zacal s DeTuzingom tak som okrem ineho strhol aj tie prahy a zistil som ze ten lakovany neoriginalny blatnik ma na spodku dieru. Ano blatnik, nie prah. To je dost rozdiel. Kedze to bol neoriginal a diera bola v mieste ktoru prekryva plastovy prah, rozhodol som sa ju len zatriet kym nezozeniem originalny blatnik vo farbe. Ten by som nasledne vymenil a auto by tak bolo komplet cele nelakovane. Nez som sa k tomu dostal sa situacia zmenila a auto som narychlo predaval. Auto ani nemalo inzerat a napriek tomu sa predalo za dva dni. Ferovi som povedal ze pod plastovym prahom je diera, takze som to nijak netajil.
Lenze tu na klube sa strasne siria urban legends a ludia ako ty ci Milos ktori ma vobec nepoznaju vedia o mne a mojich autach vsetko najlepsie. Sranda ze Fero ktory to auto odomna kupil nepicuje a sme dodnes v kontakte. No ludia ktorych nepoznam ani oni mna, vedia vsetko najlepsie posudit

Klub tvoria ľudia, nie autá...