Pre takyto pripad som si dal pripoistenie celneho skla k PZP v Union.
Pred Lafranconi isiel majster s vleckou, na jednom kolese na vlecke chybala zastierka, takze predpokladam, ze kamen odletel odtial. Vinnika som aj chytil nastastie, nanestastie mi dal iba telefonne cislo a mail do prace, auto bolo firemne a nemal pri sebe papiere od poistky. Nakoniec som nemal naladu na dotahovacky, tak som to skusil prehnat cez to moje pripoistenie.
Trvalo sice 2 tyzdne, kym som sa na infolinke dopatral k cloveku, ktory realne o pripoisteni ponukanom v Unione vedel

3 telefonaty, mail, a aj osobna navsteva pobocky predtym a nikto z tych ludi ani len netusil, ze Union ma pripoistenie k PZP :) celkom funny zaskolovanie personalu, ale dobre.
Uz mam aj obhliadku za sebou, tak som sa objednal rovno do Lexusu nech tam daju original sklo a snad bude pokoj (podla servisky som videl, ze uz sklo bolo parkrat menene, a takym stylom, ze tusim 3x po sebe s odstupom par tyzdnov - predpokladam, ze bolo zle zalepene, tak sa celkom tesim co z toho bude).
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)