... všetko o BMW ...

pablohablo napísal:S tym vyzorom suhlasim na 100%, bohuzial u tak starych aut byvaju tie projektory uz vysvietene, mozno mas stastie, zeby tie prve 4r tolko urobili?Moja 14-rocna e90 mala xenony celkom v poriadku, stale boli o level vyssie svietivostou ako halogeny na rovnako starom aute, povedal by som ze aj lepsie ako halogeny na funglovkach. Porovnaval som to aj side-by-side so 4 rocnou X1 e84 v xenonoch a nebolo to o moc horsie, a to som mal vybojky phillips s najazdom cca 100000km a pouzivanymi ako denne svietenie, po vymene by to bolo isto lepsie, alebo po vymene projektorov/repase. Hlavne ale tie e90 vyzeraju s halogenom ako uplne stary crep v spataku (nech sa nikto s halogenom neurazi). e90 v xenone s dobrym lakom vyzera este stale k svetu vedla novsich aut, dizajn casom obstal dobre.

uplne najvacsia bomba je, ked pouzivas ostrekovace svetiel, na rozpalene plexi od xenonu ti to pekne vypali kruzok
 uplne najvacsia bomba je, ked pouzivas ostrekovace svetiel, na rozpalene plexi od xenonu ti to pekne vypali kruzok  kazdopadne xenony su urcite plus, za par stoviek sa zrenovuju a bude to svietit jak nove auto :-O
 kazdopadne xenony su urcite plus, za par stoviek sa zrenovuju a bude to svietit jak nove auto :-O

P3to napísal:dobre rozpravky ale troska zvlastne (smrdi to stocenicou), tie vymeny mi pridu akosi skoro, pri 140k menit turbo ? 150k spojka ? a ked uz menim ulozenie a prachovky tak tlmice nemenim ? Cena je uletena, ale keby pockas ked klesne s cenou o par mesiacov na 5000 ( a to klesne lebo 6700 je nerealnych) tak by to nemuselo byt zle ak ten servis vie vydokladovat a nie je to stocenka.Ok. Tak potom mozno nieco taketo. Kupovane na SK, dlho jazdilo v BA. Poznate ho niekto? https://auto.bazos.sk/inzerat/100154359/g.php