pani pred cca 2.5 tyzdnami som menil nove cidlo hladiny oleja
povodne sa rozsvietilo pri starte a zhaslo a ignorovalo stav, znama chyba, bolo aj v chybach diagnostiky
tak som ho dal vymenit, vymenil olej, spravil sa aj preplach
ale! bol som s nim hned na to v chorvatsku, celu dobu nic, cerstvo novy olej, este som tahal olrj ze isto nieco spapa a kupodivu podla rysky nepapal az den pred odchodom nieco zmizlo, ale to nehra rolu
cidlo nesvietilo vsetko sa spravalo ako ma, potom mi cca po necelom tyzdni zacalo po studenom starte a prejdenikilometra svietit cidlo hladiny oleja, na celej makarskej riviere je to kua problem kontrolovat, riadnej roviny nikde
viac krat som to potom kontroloval, auto nechal odstat aspon 20min a viac a ryska na maxime ako bola
teraz sa mi opat zacala na studeny motor rozsvecovat, kontrola oleja este pred startom a ryska na maxime!
cidlo zhasne vzdy ked motor vypnem a opat nakopnem, uz sa to nerozsvieti do najblizsieho studeneho startu motora
naozaj moze byt vadne cidlo hladiny oleja? uplne nove? ci co znaci taketo spravanie?
robi mi to na e46 330i
cidlo je znacky autolog, zvolil som dostupnu strednu cestu ceny, potom vola uz iba volba hella za premrstenych cca 120 eur co mi prislo za cidlo vela ale napokon ho asi budem musiet vymenit za hellu?