... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:No to je prave dost podstatny rozdiel. Kedze [vra] niekedy v druhej polovici maja sa zavadzali zmeny.jo, bratova 325d E90 LCi :-O
aj ked teraz neviem ci to bolo v druhej polovici alebo zaciatkom, sa musim priznat
 som prave zistil ze v marci mi vyprsala tk/ek na kombiku, neviem preco som bol v tom ze je do 2020.. bohajeho
 som prave zistil ze v marci mi vyprsala tk/ek na kombiku, neviem preco som bol v tom ze je do 2020.. bohajeho kedy to zvykne chodit? lebo buduci tyzden budu kontroly spravene..
 kedy to zvykne chodit? lebo buduci tyzden budu kontroly spravene.. 
											Fuxxo napísal:Vraj to moze trvat aj niekolko roki49, kym pride. Ale vraj pride casom seckym.no nic mi ale nedoslokedy to zvykne chodit? lebo buduci tyzden budu kontroly spravene..
 ale tak mampici, zas 220e ma nezabije, a spravil som chybu no. hlavne nech sa to poriesi..
 ale tak mampici, zas 220e ma nezabije, a spravil som chybu no. hlavne nech sa to poriesi..PetoK napísal:Netaraj. Mal som poistnu udalost. Auto bolo de facto nepojazdne [pajdo do mna zozadu jebol a posunul mi vyfuk]. Auto mesiac v TOBe. Prisla pokuta, odpisal som im, poslal dokady o nehode a pokuta odpustena....To ci ho máš v servise alebo kde, je uplne jedno. Tvoj problém. Dátum platnosti je posledný dokedy to musí byť spravené.