Až tak súrne to auto predať nepotrebujem, preto robím na ňom všetko ako keby som ho ani nepredával lebo ako už veľmi dobre tvaroh napísal, jazdiť na drôtoch proste nechceš, a zas lacné pneu je tiež vec, ktorú na M4 proste nechceš. Toto leto si ešte veľmi rad s týmto autom užijem. Najazdil som na tom len 10k a aj to len min rok do zimy. Tento rok len teraz začnem na tom jazdiť. A to auto proste musí vyzerať a byt v top stave že keď ho zaparkuješ ešte 2x sa za ním otočíš

preto všetko čo bude pýtať tak aj dostane. Doma mi vravia že ty čo po mne kupujú auta že musia byt strašne šťastný že vždy porobim auto ako blázon a potom ho predám že nie som normálny

Dôvod prečo som dal auto už teraz preventívne na inzerát je že som kúpil nehnuteľnosť a to je obrovská studňa na € ktoré do toho idú.. Ako som ale písal kľudne ešte rok to auto pojazdím, nepotrebujem ho súrne predať ale stoja mi tam zbytočne peniaze momentálne čo je logické a väčšina by spravila ako ja. Toto je jedine auto čo som kedy mal ktoré ma stále nesmierne baví. To že to auto nebudem mat večne som vedel. Ak všetko pôjde ako ma tak budem mat neskôr novú M4 a budem opäť šťastný, to je zmena a život. Sú ľudia ktorý si kúpia M a majú ho 15 rokov (wow, klobúk dole), ja zase za 15 rokov by som vystriedal radšej 5 takých aút. Ale už by som tu toto vôbec nerozoberal nakolko toto nie je auto čo sa predáva 10dni a zatiaľ idem ďalej do posledného dňa ktorý tento rok vôbec nemusí nastať. (Preto auto ešte zámerne neinzerujem na mobile.de). Tak že teším sa konečne na túto sezónu