... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Typek pisal pre autoojetiny, teraz robi pre svet motorov. Ma rad bavoraky, mam niekde este starsie cisla kde vynasa do nebies E90,E60 ,hlavne jazdne. E90 330 povazoval za top. Uz je tomu ale par rokov. Urcite sa vyzna,ma aj technicke vzdelanie. Myslim strojnik.jezis tohto kokota nepozeraj prosim tato je clovek zaplateny skodovkou ktory povie hocico co mu nakazu..
Fuxxo napísal:ocividne vies viac ako my ostatny, ci to mas len pocit, lebo podla toho co som pocul vie o com hovori a ze by bol zahmlieval sa mi nezdaloon ma v prvom rade rad to co mu zaplatia.
pepso100 napísal:je to ten isty motor, akurat ze base je 320i a 328i je "pretaktovany" , nie naopak a nie len softwarom, ale komplexom komponentov od turba cez ojnice po riadiacu jednotku a kopec veci okolo toho.chalani viete poradit aky motor do toho f34. Primary riesim benzin. Myslim s pohladu poruchovosti, servisu, spolahlivosti....
Aky je rozdiel medzi 320i a 328i okrem kW? je te ten isty motor len softwarovo "podtaktovany' ..???
320i - N20B20 135kw
328i - N20B20 185kw
330i - na to asi nemam kese
Dakujem.
Lipo69 napísal:ocividne vies viac ako my ostatny, ci to mas len pocit, lebo podla toho co som pocul vie o com hovori a ze by bol zahmlieval sa mi nezdalo