... všetko o BMW ...
 Ale radšej často na to nemyslím lebo by som potreboval potom jazdiť každý deň na vysnívanom Ferrari pokial by som prestal vládať do toho nastupovať :)
 Ale radšej často na to nemyslím lebo by som potreboval potom jazdiť každý deň na vysnívanom Ferrari pokial by som prestal vládať do toho nastupovať :)

Fuxxo napísal:Však to sú celkom prívetivé autá,a aj pri vypnutej stabilizácii mi to neprišlo ako nejaký killer.aj tym ze ta nebude chciet zabit ked sa nepozeras

drevene gulickove no
 drevene gulickove no  retro
 retrospeedfred napísal:Však to sú celkom prívetivé autá,a aj pri vypnutej stabilizácii mi to neprišlo ako nejaký killer.

Fuxxo napísal:Dovezena odniekial je, aj buchnuta bolaLCi competition do jednej som absolutne zamilovany, ale sa mi zda priliz lacna na to co to je za kar..
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... c909a9abdd
je to urcite dovoz z usa, ale asi to bude nejaka skladacka z litvy dovezena do DE.. lebo za ten rok co to sledujem, tak som si vsimol par kusov ze tak preslo, najprv boli vo vilniuse, a za par mesiacov boli v nemecku o par tisic drahsie na predaj.. :-O kazdopadne toto je absolutny sen v takejto zostave
 Pise sa to v inzerate. Nepise sa akurat, odkial je dovezena. Inak je pekna velmi.
 Pise sa to v inzerate. Nepise sa akurat, odkial je dovezena. Inak je pekna velmi. Chvála bohu sa mi podaril kúpiť moj kúsok na SK po prvom majiteľovi s jasnou históriou a top prístupom. Lebo ja už som vážne vešal celu M4 na klinec a chcel sa úplne na to vyjebat. Proste 2 mesiace trvalo než som našiel a kúpil čo som chcel a prestavalo ma to baviť, už som si hovoril že kúpim fakt novú alebo nič.. Alebo začnem  hľadať iné auto na ktorom sa možno toľko neojebáva
 Chvála bohu sa mi podaril kúpiť moj kúsok na SK po prvom majiteľovi s jasnou históriou a top prístupom. Lebo ja už som vážne vešal celu M4 na klinec a chcel sa úplne na to vyjebat. Proste 2 mesiace trvalo než som našiel a kúpil čo som chcel a prestavalo ma to baviť, už som si hovoril že kúpim fakt novú alebo nič.. Alebo začnem  hľadať iné auto na ktorom sa možno toľko neojebáva 
 ale ked bola len buchnuta tak to problem neni, kamos taku ma tiez a vsetko v poradecku..
 ale ked bola len buchnuta tak to problem neni, kamos taku ma tiez a vsetko v poradecku..