... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
dierik1 napísal:mne Aerotwin 10 mesiacov stierali v pohode a to som ich nahodil v októbri ,takže aj po minuloročnej zime boli ok ,no túto zimu už doslúžili. Od Martina 46 som si objednal tieto http://www.autotechnik.sk/diel/7154/aer ... bezlistove
dobre vyzerajú , cena je super a naviac aj dobre stierajú ....vyskúšajte ,ja som spokojný
Roland85 napísal:pojdem si ich teda kupit...cena je v poho...vyskusam...kedze som z BB mam ich na skok...dik
balage46 napísal:Tak aj ja som namontoval tieto stierace http://autotechnik.sk/diely/7154/aerotwin-stierace-bezlistove/ a musim povedat ze som spokojny![]()
pri rozbaleni som zostal trosku zaskoceny lebo vyletelo na mna asi 5 adapterov
potmehuth napísal:Ja pouzivam pravidelne uz asi rok tekute stierace...len pozitiva v tom vidim...mensie trenie skala a gumy, v zime sa menej chyta nmraza a ked sa chyti, ide lahsie dole. Pri hustych lejakoch obieham vsetky luxury classe auta
Predbiehanie kamionov pri lejakoch, jedna basenja to pouzivam na vsetky skla...pri upln ehustom lejaku mam vsetky bocne okna uplne suche a vidim vsade pekne...plus zade okno je tiez stale ciste a pekne vidiet
PeqpeK napísal:zimna zmes ti to nezmyje dolu?
potmehuth napísal:
Ked to pouzivas vkuse, tak to sklo je uz dost tym pripravkom nasiaknute a dlhsie potom vydrzi....samozrejme zalezi od zimy, ci je mokra alebo sucha, kolkokrat pouzivas stierace + samozrejme, zimna zmes to skor zmyje...ja pouzivam stierace minimalne, od kedy mam tekute...nie je treba.
Kto je chronicky pouzivatel klasickych stieracov, nema zmysle pouzivat tekute, lebo sa zmyju aj za tyzden.
PeqpeK napísal:a aku znacku odporucas? ja som minulu zimu kupil nieco neznackove a doteraz mi to funguje, sice az pri vyssich rychlostiach ako povodne ale je to parada...testoval si viac znaciek?
balage46 napísal:to peqpek:
zrovna ked vydrzia iba pol roka tak za tu cenu kupim este 2 sady oproti boschom pripadne valeo :)
balage46 napísal:to peqpek: Ja som narazal konkretne iba na tie stierace za 11eciek :)
kosti123 napísal:toto tu treba dat het: