... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kosti123 napísal:moje aerotwiny stieraju v pohode. ak nieco skace, mozno je ramienko stieraca pokrivene a stierac nedosada kolko ma sklo. treba s apozriet, ci nie je chyba v aute
kosti123 napísal:skor myslim stocene ako vrtula.
mathew144 napísal:na šoferovom stierači chlapci je taky plast ktory pri aerotwinoch treba zhodit dole inak ten jeden bude stale skackať a vynechavať
BMWlive napísal:
aky plast? ten na koncoch? a potom mi vypadne ta gumicka..mozes hodit nejaky obrazok z netu?
kosti123 napísal:toto tu treba dat het:
viktorko22 napísal:tiez tá istá skúsenosť s Bosch aero..v suchu jedna báseň, po čase (cca 4 mes.) začne skákať, vynechávať.. takže nemyslím, že je problém s ramenom stierača..skúsim nabudúce Valeo..
Roland85 napísal:presne tak...a ty co tu tvrdia ze maju bosch aero 3 roky a ze stieraju krasne zima leto...tak bud jazdia iba v lete...alebo 3 roky im auto stoji v garazi...lebo tie stierace po pol roku su v pici...hlavne v zime
kosti123 napísal:toto tu treba dat het:
martiner napísal:
tu umelinu treba dat prec, tiez mi to zavadzalo na aerotwinoch, trosku sily a ide to v pohode a co sa tyka aerotwinov, sklamanie...mal som ich zalozene od cca. 20.07. a menil som ich v polke novembra, pretoze uz stierali velmi slabo a dost aj vynechavali pri vracani. Momentalne mam zalozene kauflandacke (no problem
) a na jar budem riesit nejake valeo, skusim uvidim, ale bosch uz asi nie