tvaroh napísal:Bol som zvyknuty ze sa meni komplet vana co je 260€ druhovyroba 500€ bmw
Kurnik Pribinacek, nemas google? Ano je to s vanou a stoji to ako som napisal, mann hummel 100eur co si myslim, ze bude vyrabat aj pre origo bmw a za ten odliaty bmw znak na tom plaste si priplatis raz tolko. Ale berem, chodis do znackovych servisov a nechces aby ti mechanik zajebanou rukou od oleja podaval kluce od auta a spravil tu istu robotu za polovicu. To bolo len na margo toho, ze chces filter za 50e, ked ho chces za kilo, mas ho mat, original mann, ten isty, co ti v bmw namontuju za 260e.
Inak najlepsie je, ked tu kazdy druhy ma auto co ma 300-400tis (ktovie ci original

) a biju sa do prs, ze sak ked sa staras, tak na km nezalezi, zrazu sem chalan da, ze 500tis km a uz je cele auto na picu

keby oni predavali take auto, tak po roku reci, ze slovaci nevedia ocenit, nepredaju kktinu s pol mega si ju radsej nechaju a potom sa tvaria, ze sak oni vlastne predat nechceli. Osobne by som siel pozret priklad to auto, automat ked radi dobre zo dna na den asi neodide, loziska treba vymenit, rozvody skontrolovat pripadne tiez vymenit, ak je to auto naozaj o 5k lacnejsie nez ostatne, je tam rezerva na dake chyby, ktore pridu. Otazny je dalsi predaj po case, stocene auto = nepredajna kokotina. Preda ho len nizka cena.
Inak pisal, ze ma na teslu 30k nie 8. Ja by som teslu nechcel, lebo ma exekai odpojil od elektriky a som napojeny na cierno, keby tam zapnem teslu tak sa merak zacne tocit jak krajac na chleba.
Cafte