... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
upir156 napísal:Alpinacke by mali mať ventilky pod stredovou kritkou, nie na disku. Tutok maju na disku ventil.
mexican napísal:O dva príspevky nižšie máš fotku tych diskov, tie čo si sem dal ty su iné, tie som nemyslel.Vieš toto tvrdenie doložit nejakými obrázkami? Lebo ako kukám na webe Alpina, tak tam na obrázkoch vidím kolesá so štandardnými ventilmi.
Napr. tutok:
https://www.alpina-automobiles.com/fileadmin/_processed_/csm_2017_07_BMW_ALPINA_B5_BITURBO_03_7154b932fb.jpg
csm_2017_07_BMW_ALPINA_B5_BITURBO_03_7154b932fb.jpg
Fuxxo napísal:Záleží podľa ponuky ak bude e46 smg zaujímavá tak by som sa jej nebránil ale ta e90 je to čo poznám len o dosť lepšie vo všetkom tak je to 50-50 :))M3 E90? alebo mladsie? :-)
EBOLA napísal:4 vrecia myslis ako 100kg? na kolibe su take dva stupaky cez ktore som sa nedostal ked minuly vikend snezilo, nehovoriac o casti kde byvam, tam nechodi ani mestsky odhrab, nechce sa mi menit auto, tak skusam co pomoze, uz mam objednane aj retazeCement zo stavebnín. 4 vrecia by mohli zabrat 😂
Ako sa ti darí šmýkať sa? Veď sú suché cesty. Ja som dnes musel hľadať parkovisko kde je aspoň trochu snehu
EBOLA napísal:nemas nejaky link ci priamo typ na dobru pneu na zimu v mojom rozmere? stacilo by kupit len na zadne kolesa?Ja som na leto mal 245/40R18 a na zimu išli 195/65R16 sa mi zdá, nikdy som vtedy nemal problém sa niekam dostať a to som mal tour. Hlavné sú dobré gumy a cit pre jazdu