... všetko o BMW ...
majakbodmar napísal:Nože daj dáky link na V8 e34 za dobrý peniaz. Šiel by som ju hneď kúpiť, lebo čo tak pozerám tak porovnateľná e34 je drahšia ako e39...precital som si skoro cele toto vlakno a pri teme o v8 nikto nejak nespomenul e34... to je celkom tiez prijemne auto a za lacny peniaz s peknym zvukom...
wladi napísal:Mercedes?...
teraz si dam na chvilku pokoj od BMW
majakbodmar napísal:Veeelmi si ma pobavil s daciou:-Dpekne presuvatko. vcera som si spomenul na cheffina a vidim ze uz ho aj spec posunul dalej. :-) precital som si skoro cele toto vlakno a pri teme o v8 nikto nejak nespomenul e34... to je celkom tiez prijemne auto a za lacny peniaz s peknym zvukom... a ako rodinne auto staci e60/e61/f10/f11 a pripadne dacia lodgy - 1.5dci je vyborny motor z pohladu robustnosti a vydrze. poznam ludi co urobili cez 350 tisic za cca 3-4 roky a nic sa tam okrem bezneho servisu nedialo... plati to aj pre logan/logan mcv a zrejme aj ine modely (nemam referenciu) ale ak dostupne auto ktore sa moze okopat ozgret a neviem co vsetko a pre rodinku tak ten lodgy je uplne najviac dostatocny. a ak by mal niekto skepsu ze nafta nie lebo kratke trasy, nech ide do tych daciackych benzinov (pripadne s plynom od vyroby) a tiez to je ok. poznam chlapika z marianky co s tym chodi na dovolenku s rodinkou a nudzovo sa tam vraj aj daju rozlozit spacaky a co sa tyka auta (ma benzinovu variantu) tak vsetko v pohode :-)