ahojte digitalny display nahodeny. Par problemov sa vyskytlo, ale poriesil som to. Je to nieco UUUPLNE ine a mam z toho radost. kodovanie a Inject bez problemov. potom vyskocil SOS system failure, ale aj to uz vyriesene. zatial mi nejdu navigacne instrukcie na cluster, ale to musim flashnut KOMBI. To si netreufam sam a poziadam niektoreho z tunajsich GURU
a tak som uz vymenil aj obladanie klimy a radia...bielu mam radsej cez den
Uff, toto vyzerá veľmi luxusne :-O ...Co to stalo? Ak som pochopil spravne to nieje asi PL virginized? alebo je? Pretoze nad virginized som uz uvazoval a 800€ nieje az tak krkolomna suma oproti novemu originalu z BMW ...
nie nie je Virginized je uplne nova. Mam velmi prijemny kontakt z Lithuanie....OEM BMW warehouse zabalene.... a uz som doriesil aj Sipky a pokyny Navigacie medzi budikmi.
Uff, toto vyzerá veľmi luxusne :-O ...Co to stalo? Ak som pochopil spravne to nieje asi PL virginized? ...
robil som uz aj s virginized a fungovali ako mali
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
kazdopadne asi bude treba fashnut KOMBI nech sa ujednotia FW verzie vsimol som si, ze mi KOMBI nezobrazuje mena ulic ...malo by sa to vyriesit ujednotenim verzii SW na NBT a KOMBI malo by to vyzerat potom takto
Zdravim pani, toto zaujima aj mna... Budiky viem zohnat z Nemecka. Je tu niekto, pripadne poznate niekoho, kto by mi to vedel "nakodovat", tak aby to fungovalo ako ma ? Vopred dakujem, Ivan (ivan.nad.1987"zavinac"gmail.com)
nie je problem spravit virgin z pouzitych. Ak vsak budu novsie ako 03/2015, priprav si nato trosku viac penazi... Eepromka je tam sparovana s procakom a bez specialneho emulatora ktory sa montuje priamo do budikov to nejde....