... všetko o BMW ...
PristineShip napísal::lol:jemnostpani
heroe napísal:Ake APcko si jazdil? Podvozok ma velmi dobre vlastnosti a aj kvalitu, s TA by som to teda absolutne nezrovnaval lebo je to uplne ina liga.Mas pravdu je to len podla chuti, a zalezi od osoby, pre mna napriklad AP vobec nie je slusny podvozok (samozrejme lepsi ako TA technix...).
Je pravda ze ja som svoju Hrkalku nekupil v cukrikovom stave a mala uz vtedy tusim 210k km a je to 7 rokov dozadu. Kupil som ju za cenu na spodnej hranici toho po kolko sa predavali. Nalietal som na nej cca 150k km, takze servis musi byt pokial to auto chcem dalej pouzivat. Skusenosti? No v tom case ked som ja kupoval Hrkalku tak kamos kupoval tiez ale cuker 320i s asi 130k km mozno este menej nepamatam si, no zavady riesi vsetky rovnake akurat mozno o 3 roky neskor ako ja, postupne. Rovnako dalsi co uz e46tku mal predo mnou predFL, rovnako dalsie dve coupecka co chalanov poznam osobne, tie boli tiez kupene v daleko lepsom stave ako moje a do jednej islo dokonca daleko viac penazi. Vsetkych tychto 5 aut co osobne poznam sa pouziva ako daily takze riesia diely tak aby ich menili len raz (ziadne meyle). Vsetky do jednej maju rovnake chyby v rovnakom obdobi ich zivota.... ziadne worst-case scenare ....... preto volaju vzdy mne, lebo pokial sa nieco pojebe tak ja som to uz urcite na svojom riesil![]()
![]()
.
Ano moze kupit auto co uz ma vsetko vyriesene ale ako sme sa zhodli za 4000 take nekupi, ani jedno z tych aut o ktorych pisem by nikto z nas za 4000 nepustil a to nie kvoli tomu ze by mali vacsiu hodnotu, to nemaju, ved su to 20 az 15 rocne vraky.
Pekne si napisal ze to auto s najvacsou pravdepodonostou uz bude mat vacsi servis za sebou, ale ked ten servis bude z dielov z vrakaca a lacnej druhovyroby, tak ako si napriklad jemu odporucil ty, tak to bude riesit len zas a znova, lebo tie diely sice su lacne ale vydrzia hovno a to musis uznat, kedze, ako viem, autam sa rozumies.
Nakoniec len na upokojenie situacie, pokial to auto bude mat 2-3 roky nemusi do neho dat ani cent okrem oleja a pneu, to auto bude jazdit aj tak, zalezi od neho. Keby to kupil aj v zlom stave tak bez servisu podla mna spravi 30k km, s prstom v nose. Mam plno znamych ktorych auta su ine hnoje (nonBMW), do ktorych sa bojim sadnut, ale oni su spokojni, a to sa divim ze te auta vobec este ziju (to by bolo napriklad proti mojej voli).
jalfons320 napísal:no hej na prvy pohlad to vyzera lakavo. Lenze dovoz, gumy, prvy nejaky ten servis a si na 6000. Ked uz sa tolko zaoberali tym lestenim mohli dat aspon ten volant ocalunit, na zlicovanie dielov z fotky nie som odbornik, ale badam tam akesi "nerovnosti', asi by mi bolo luto dat za to tie peniaze. Este kebyze je to coupe...
eddone napísal:Ty by si mal byť posledný čo to bude komentovať, keď nevieš rozoznať e46 od e90.