kto chce na tomto zarabat nech si posle zivotopis do DHL, toto by malo byt o dohode, ked tak nejake male vsimne alebo nejaky chlast, vsak to lubime vsetci nie? btw. predbezne, 26.5. pojdem z BA-Prahy keby nahodou niekomu nieco trebalo odniest
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
skoda ze ja na nieco taketo cas nemam ale tak mozno ak by viem kam napisat nemam problem nieco zviest len zvacsa nie je cas a ked tak tak som plne nalozeny
Mas vystrahu za spam. Vacsina tvojich prispevkov nemaju hlavu ani patu.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!" -- P.R.
zajtra asi pojdem ba-ke, este neviem ktorou strasou, idem skoro s prazdnym mpv takze viem zobrat nieco aj vecsie, uz som niesol aj 6 holomotorov (2xv12 a 4xv8:D)
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Nazdar pani v nedelu16.7 idem z KE do Ba z prazdnou dodavkou.Ak potrebujete moje sluzby za rozumnu cenu tak ma kontaktujte 0907 893 261.piste SMS ja sa ozvem.
nepojde niekto z Prievidze do BA alebo okolia s kombikom?
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
Caute, potrebujem preniest zo Sniny do Bratislavu skuter. Zmesti sa aj do kombi pravdepodobne. Vie mi niekto pomoct? Casovo mi to je jedno, najblizsie tyzden/dva hocikedy. Dakujem
V utorok 30.10 idem na vychod (malacky-kosice) s vozikom (2.5mx1,25. nosnost 1,3t), nepotrebujete nieco preniest? motor, prevodovku, skrinu, postel?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov