... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:Takže hlásim čiastočný úspech, právnička im poslala návrh na dohodu pred súdom. Aby uhradili 40% namiesto tých 50, s tým poisťovňa súhlasila, peniaze už sú na účte. Právnička si zobrala 10% z tej sumy, takže aspoň že tak. Inak bola celkom aktívna, komunikovali sme od začiatku len mailovo, odplatu by podľa zmluvy dostala len pri úspešnom postupe, ako sa i stalo. Ak by niekto chcel, môžem poskytnúť kontakt/ ak s tým ona bude súhlasiť, čo predpokladám/Ja som / teda právnička/ posielala poisťovni aktuálne poslednú výzvu pred súdom. Nechcú mi preplatiť 50% poist udalosti, údajne som to nehlásil polícií. Pritom disponujú aj správou z polície aj všetkým potrebným, jednoducho zapierajú a naťahujú všetko, čím dokázateľne disponujú. Kooperatíva.
Na predošlé odvolania odpovedajú cca: nič nové sa nepreukázalo v predmetnej udalosti...a čo nové sa má akože preukázať, keď už všetko majú od tuším 2014
Markusso napísal:za tie natahovacky to aj stalo, co? Myslim, ze si spravil dobre to, ze si neustupil, ze si necuvol, ale ze si to fakt riesil
Tak som si povedal, ze urobim vsetko pre to aby sa mi tie peniaze vratili naspat. A nakoniec to bol len sudny poplatok par € a som stastny, ze to takto dopadlo. Kludne poskytnem kontakt aj na pravnika, keby niekto riesil toto iste. 
wikyxxx napísal:vinnika si si odstavil na ceste? neviem si toto ani len predstavit, ako by som niekoho nahanalVymena na e60... cakam na preplatenie od uniqa z pzp vinika... ... znalec odporucil vymenu dalo sa to do zmluvneho servisu uniqa....
janiik napísal:Dobehol som ho na dialnici a vybrzdil az musel zastavit... ( nastastie to bol policajt)vinnika si si odstavil na ceste? neviem si toto ani len predstavit, ako by som niekoho nahanal
upir156 napísal:A ked ti povie, že si toho nieje vedomý, môžeš ísť pa pa. (bez zaznamu)
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)