... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Ked si kupi chalan 320d, pri ktorom ide o spotrebu a naklady nepoviem ani slovo ale prave preto ze si kupujem premiovu limuzinu, ktora ma 300 koni a logicky ma teda peniaze az tak moc netrapia tak tam ten xdrive patri. Dalej to uz nema zmysel rozvadzat a honit si ego. To si radsej budem honit v realnom svete.bezpecnost
nemam nic proti tomu, ze nevies soferovat, ale nadaavat na veci s kt. ocividne nemas realnu skusenost je dusickarstvo najhrubsieho zrna. [staci sa tu rozhliadnut po pribehoch a vidis, ze kazdy co ma vo vybave Head upy a radary,tak to len chvali..]
germancars napísal:Bývam pod tatrami, zažil som zimy, že sa ľudia báli s autom na cestu vyjsť, a v pohode som lietal na naučte so zadným náhonom, aj na chatu, aj k vleku som prišiel, aj odtiaľ bez problému odišiel. Reťaze som nepoužil ani raz za 8 rokov jazdenia zadokoliek. Takže netrep somariny, že radšej 4x4 ako výbava.
Nemam k tomu co povedat, ak chces zazivat toto, kludne si kup auto bez xdriveJa sam som pocas tejto zimy zo zasnezeneho parkoviska vytahoval 2 takychto dementov, ktori si mysleli ze HUD a vetrane sedacky su podstatne pri aute
Inak je to realita kazdej zimy a vzdy sa na tom v duchu celkom dobre bavim. Aj ked samozrejme tych nestastnikov nakoniec vytiahnem. Alebo si teda kup riadne auto (nie jeho demoverziu) a jazdu si mozes uzivat za kazdeho pocasia.
germancars napísal:
Ak si uz niekedy mal sex so zenou tak urcite vies, ze si to v pripade nudze mozes spravit aj rukou. Ano vyjdem na zasnezeny kopcek aj bez xdrivu ked sa 5 krat rozbehnem presne ako si ty saskoval v Oravskej lesnej a miestni dusickari sa z teba spoza okna smiali lebo oni sa na "sockach bez vybavy" dostali bez problemov na jedno zatocenie volantu tam kam chceli :) ..
A nebavime sa len o zasnezenom kopceku, ale aj o jazdnych vlastnostiach pocas leta,dazda, snehu, duhy. A ked si kupujem auto za 20 litrov tak s nim chcem vyjst vsade bez toho aby som musel rozmyslat nad tym ako to spravim alebo kadial mam ist aby som sa dostal do ciela. Alebo im chod do bmw povedat , ze tie rastuce cisla predaju xdrive su fejk a ludia v 3kach ani 5kach atd. xdrive zarucene nepotrebuju, lebo to auto nie je na to urcene
germancars napísal:Lebo vsak pohon 4x4 ,motor, ci klima sa ti pokazit nemozuAby sa ti dobre jazdilo potrebujes 4x4, klimu, elektricke okna a dobry motor.. Vsetko ostatne je len bonus navyse, ktory sa ti s tym ako bude auto starnut akurat tak bude kazit kedze dnesne auta su napchate elektronikou.