... všetko o BMW ...
Zeky3 napísal:nooo to mas pravdu :-) uz by som si auto s panoramou nekupil asi :-) aj ked teraz si ju uzivam ked fungujeDajaké fičurky na viac to nie sú len radosti ale často skôr ďalšie starosti.
Ale dobre že Ti to už ide ja by som tiež panorámu resp. u mňa len šíber bral.
PristineShip napísal:mne trvalo rok a pol pochopit, ze panoramu treba proste obcas aj proti voli rozplestit, a po par dnoch ked si clovek na to zvykne tak si to zacne naozaj uzivat :).
ja som ju furt nechaval zatvorenu alebo len vyklopenu, lebo strasne vela bordelu sa nachytalo na sietku, much, kokocin, grcal som ked som to cistil 1-2x za mesiac.
minule leto som ju skoro neotvaral, a teraz na jar uz mam v mindzi, pel, prach, nech ide vsetko dnu, sak to je priroda, nechavam ju otvorenu do cca 100kmh, potom uz je to na mna prilis, ale konecne si ju naozaj uzivam, az natolko, ze asi v dalsom aute bude zas.
panorama ftw.
ale ked som videl co to teba stalo namahy, tak mi obcas zovrie zvierac, ked sa roletka obcas suchne pri zatahovani.
klobuk dolu hento si svojpomocne opravit
PetoK napísal:Altik dobija?
TT-SIMIK napísal:JBBF treba skontrolovat.....
eld napísal:po 2r spoluzitia som na servise o 8k lahsi)
germancars napísal:8k znamena 800eur? To nie je snad ziadna extremna polozka za 2 roky. Tolko zozerie kazde auto, aj to co sa "nekazi". Ak myslis 8000 tak to uz by som ho asi zapalil.
A myslim ze spojka so zotrvacnikom s tym clovek rata ked auto chipuje.. To je 100 percent, ze tieto veci menis do 10000km od chipu hlavne ak ides vykon na max.. Elektriku si chlapec pokazil sam.