... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:Na margo starych aut a image.
Ludia sa ma pytaju preco jazdim na e46 compact ked mam doma f01/w221. Po prevezeni a zoznameni so spolahlivostou a servisnymi nakladmi sa uz odpovede nedozaduju.
A aj tak mi je jedno, co si kto mysli :) Tym som chcel povedat, ze kupuj nehrdzavy diesel v manuale
voMacK napísal:Optimalizacii nakladov vozenim sa na lacnom aute chapem. Comu ale nechapem je, naco mat doma sedmu ked ju nemozes/nie si ochotny zivit na denne jazdenie? Nie su to potom zbytocne vyhodene peniaze, co je prave vec, kt sa chces vyhnut?
sysell napísal:Kupit e39 je o rom ze ju chcem, je to uz auto pre fanusika priaznivcov uz klasiku. To meni auto ekonomicke na rozmyslanie ze kolko co stoji, co sa moze pokazit. Je to proste vydojeny crep, kupit zachovalu sa mozno da a ten bude aj viac stat a zratam ich na jednej ruke a aj tak sa moze jebat.
O hanbe jovorim v tom pripade ze sa stretavam s nazorom ze mam 20 rocne bmw a citam sa ze.som frajer lebo je tu tupa masa ktora vidi bmw a mysli si ze stoji z nejakeho dvododu majetok. Vid osoba ktora zavidela idej ako ma jednotkove 1.6 a ked som povedal ci nejebe ze to bmw stoji menej ako ten pezot.co ma zrazu otvorena papula bolo ticho. Tak isto tu vidim nazory ze ked nikede pridem na e46 je to proste iny pocit. Ja hovorim ze jento cigansky pocit. Ked to auto mas ok, ja mam pomaly 20 rocnu budu a jeben na to aj ked som siel do ba na obchodne stretnutie pripadal som si fakt na hovno. Ale kupovat si auta ako e39 s tym ze chcem bmw lebo image pripadne tam jebnem plyn je trapne.
jalfons320 napísal:Takych "lovatych" poznam viac. Q7ma, 40tka na krku,Ajfon, Ajmek, velky cavo. A ked ich spoznas blizsie zistis , ze maju len tu Q7mu a tretinu trojizbaciku niekde mimo BA. Odvtedy sa z takych smejempresne ako pises, napriklad v BA je trapne prist na starom aute, ovela viac zaujmes zanovnou napr octaviou/kiou/atd, vacsinou si stare bmw kupuju mimobratislavski frajeri, bratislavak si lizne mlade/nove a ma klud, lebo inak sa mu v praci smeju ... tu sa na to dost pozera, najma medzi vyssie postavenymi ludmi
germancars napísal:Totalne si to vystihol. presne tak, dnes je in skor mat poriesene byvanie rodinu a vsetky veci okolo. a jedna z tych tisic veci aj nove/mlade auto a nie pajta, kde kazdy tyzden skumas na inom kablovom zvazku ake ti to dava napatie alebo preco to zas ide do nudzaku/dymi/netaha/svietia kontrolky. chlapcov jednou nohou v kriminale na autach v hodnote dvojizboveho petrzalskeho bytu do uvahy neberiem. Typek na kolobezke moze byt tazko za vodou ale cavenko s E90 za 4500e+dovoz si mysli o nom, ze je chudak :) Veci sa menia nastastie uz aj tu.Takych "lovatych" poznam viac. Q7ma, 40tka na krku,Ajfon, Ajmek, velky cavo. A ked ich spoznas blizsie zistis , ze maju len tu Q7mu a tretinu trojizbaciku niekde mimo BA. Odvtedy sa z takych smejemTypicky menezeris bratislavsky co toci prachy, ale v reale zobracik. Zato mam spoluziakov a celkom dost vela ludi z mojho okolia, ktori chodia do prace na kolobezke maju 30 a po 2-3 byty v Bratislave pokupene.. Splatene.
hej, tiež som počul také názory od sociek v škodovkách, že mám staré BMW..... a čo ? mne sa páči, tak ho mám... mám u piči, či to niekomu príde staré...