Ahojte, vcelku zvazujem vymenu povodneho 8,8" display-a v E71 za tento vacsi. Pri hladani som narazil na rozne verzie tohto zariadenia. Niektore sa mierne lisia (mechanicky, silnejsi HW), pripojenou kabelazou, aj uz aj SW (nasiel som verzie s Android 6, bezne byvaju s verziou 4.4). Niektori predajcovia na Aliexprese maju podstatne lepsie ceny, dokonca distribuuju z nemeckeho skladu, takze odpada aj colne konanie.
Primarne by som chcel docielit vacsi ale aj kvalitne zobrazujuci display. Ak by bolo mozne, rad by som si to pozrel nazivo v akcii u niekoho, co to ma naistalovane. Da sa s niekym dohodnut?
Podla popisu zvuk sa pripaja do zasuvky AUX, cim ju zrejme obsadzuje. Undy pisal, ze mu zvuk funguje aj bez zapojenia tohto kabla, co by som preferoval namiesto obsadzovania AUX vstupu a prepinania zvuku. Vieme od coho to zavisi? Je to mozne nejak obarlit aby nebolo treba stale prepinat zvuk na AUX? Funguje automaticke prepnutie zvuku na AUX alebo treba zakazdym prepinat? Y kabel by mozno vtedy pomohol.
Tovarenske CIC v podstate vsetky dolezite funkcie splna (navigacia, BT Handsfree, BT music stream), otazka teda je ci ten vacsi display je dobry, pripadne doplnkove funkcie uzitocne, a teda ci to stoji za vymenu.
Aktualne idem doinstalovat TV+multimedialny player, tak by sa na lepsom a vacsom display-i dobre pozeralo

Kazda rada a skusenost je dobra. Ak ste nahodou niekto nasli dobry zdroj na kupu takeho device, dajte vediet. Vdaka