hlavne ten motor je trojvalec 1.5.. takze na to pozor, nieje to 1.6ka jak predfacelift mal. ale myslim si ze by mohol byt fajn, ale aspon v 118i, s viac konmi.. ma celkom zaujimavy zvuk..
dizel na tom bude lepsie kazdopadne, (ale nie 116d, to je tiez 3valec

) 118d predfacelift som jazdil a je to taka mala motokara, prekvapivo zive, a vies s tym jazdit vpohode za par evri, mas tam 110kW co bude chodit lepsie jak E91 so 120kW.. a ked ti nevadi 4valcova nafta, tak si myslim ze budes spokojny. a hlavne 8kvalt automat je neskutocna vec, pokial teda by si to riesil s automatom. inak mne osobne jednotka po facelifte hlavne velmi reze, pekne auto, interier dostatocne priestranny, je to vacsie vnutri jak vyzera

povodne som nad nou rozmyslal tiez, akurat ze ked som si ju vybavil, a kvoli tomu ze nevedeli dat taku velku zlavu jak na F3x modely, tak tam bol tak maly rozdiel ze som isiel do vyssej rady. takze si nechaj nacenit aj to, pre istotu, popripade by som pozrel jahreswagen F30 320d, tie auta su podla mna bez chyby, hlavne za tie prachy co sa daju kupit uz, pred koncom zivotneho cyklu..