... všetko o BMW ...
Wark napísal:Vidím že si bol strašit v starobinci :)
Nerozumiem ako to že som ťa ešte nestretol v GA mám e36 328i touringa :)
Otázka na pružiny ako si stým bol spokojný?
Diky :)
dedo1 napísal:Foťák presunúť pár centimetrov doprava, narovnať horizont, vylomiť tú plastovú kekecinu vedľa cesty a može buc! Byť to bez kvitiek, tak je to ppči industrial produktovka jak z katalógu, ale aj s tými kvitkami je to zaujímavé. Inak auto teda šupatato by bola dokonala keby nebol ten bordel na popredi, auto je krasne, fakt..
![]()
Terezka napísal:dostal som echo,že príbeh ožilcelé prečitané.. Tento príbeh ma úplne dostal. Proste NÁDHERA! Tá elegancia, fitment, pôvodný lak, introš.. Nemám slov. Aj keď posledný príspevok je z 2014, aj dnes je to pre mňa top. Jedna jediná vec, ktorú by som vytkla sú mkové späťáky, no pri celkovom vzhľade mi vôbec neprekážajú. Fotky nádherné, hneď mám aj nové pozadiePrijala by som ale viac fotiek, fotka spod kapoty sa neobjavila ani raz
Čo je s coupečkom dnes?? Ešte ho máš?
Zarrick napísal::thumbup: dik, to bolo tak narýchlo amatérske fotenie..ale teda pár záberov sa podarilo. Potom je to veľa o skúsenostiach :) sú veci,ktoré zbadá človek až doma za počítačom :)
Foťák presunúť pár centimetrov doprava, narovnať horizont, vylomiť tú plastovú kekecinu vedľa cesty a može buc! Byť to bez kvitiek, tak je to ppči industrial produktovka jak z katalógu, ale aj s tými kvitkami je to zaujímavé. Inak auto teda šupaTakéto necro ja rád