... všetko o BMW ...
Fero84 napísal:Aj ked je to ina liga este uvazujem nad 340i xdrive - tu je to ale komplikovanejsie, lebo 340i v kombiku a este aj xdrive to mi pride dost uletene (zvazujem to v pripade, ak by sa mi nevyjasnili otazniky ohladom nafta/emisne normy). Jazdi niekto na fore taketo auto?
mexican napísal:sak toto, ten komfort.. a cenovo je to dost vysoko tiez, hlavne ked sa predava pomaly rok uz..Tá šedá 340i vyzerá dosti chrumkavo.
Keby tá sviňa malá ponúkala toľko komfortu ako G31, tak idem po ňu hneď zajtra (zajtra je pondelek).
Ale keďže neponúka a ten rozdiel v cene za ktorú si viem zadovážiť G31 nie je až taký brutálny, tak po ňu nejdem
Fero84 napísal:asi sa radsej zmierPani, dakujem za reakcie,
Re: xdrive - v tomto mame so zenou jasno, xdrive (hoci to moze byt kurvitko) je must - riesenim bude rozsirena zaruka.
5er som tiez pozeral, no to mi zas pride moc velke do mesta - proste ta F31 je pre mna rozmerovo tak akurat (deti mame male a dostatocna nam bola uz aj E91).
Mate niekto skusenosti s 335i/340i xdrive - kolko to tak moze papat v reale (napr. mesto v klude, dialnica 150 hm/hod a donovaly s predbiehanim). Mam sa zmierit pri jazdeni mierne nad predpisy s priemerom nad 10L?
F