... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Piatok, 22. Augusta 2008, 10:20

dones na carat, dame sprint :lol:
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

truhlik333
Autor témy
Auto: 316i E36
Kraj: Košický

Piatok, 22. Augusta 2008, 10:20

WooDoo napísal:
tak si mal potom pred tym nejaku dobabranu 316cku. Mozno ti len inak spojka zabera a preto sa ti zda, ze je to zivsie :)

Ja mam 2.0i a mam pocit, ze to ani nejde. Zive to zacina byt az pri 3500 otackach, ale to asi kazdy benzin. Pri rozbehoch sa mi to zda byt strasne lenive dokonca lenivsie ako co mam firemnu fobiu 1.2HTP :lol: , ale to len kvoli tomu, ze mi zabera strasne vysoko spojka :cry:

som predal uz 6 compactov a bola by prilis velka nahoda keby setky mali motor v cajku nie
? prepac ale tvoja odpoved,, ee neberiem ju :wink:
JA SA S NIKYM NEHADAM, chcel som len vediet oznacenie podla kasne VIN co to je, ked to neni M3 ok, :lol: islo len o pocit ze nemecky dedko mal tiez nieco ocom nevedel

WooDoo
Auto: BMW e34 535iA
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 22. Augusta 2008, 11:57

truhlik333 napísal:
som predal uz 6 compactov a bola by prilis velka nahoda keby setky mali motor v cajku nie
? prepac ale tvoja odpoved,, ee neberiem ju :wink:
JA SA S NIKYM NEHADAM, chcel som len vediet oznacenie podla kasne VIN co to je, ked to neni M3 ok, :lol: islo len o pocit ze nemecky dedko mal tiez nieco ocom nevedel

Pozri sa, ak som ta ukratil o tvoj pocit, ze mas m3, tak sorry. Ja by som to tiez chcel zazit :oops:

BlackMW napísal:
dones na carat, dame sprint :lol:

ak si k tebe sadnu styria 100kg chlapi, tak idem 8)
BMW e36, M3 1/43///BMW e36, 320i ...ex///BMW e34, 535iA...príbeh|in time|

truhlik333
Autor témy
Auto: 316i E36
Kraj: Košický

Piatok, 22. Augusta 2008, 14:21

ale prosim ta aky ukrateny pocit :lol: , vsetko je v pohode, aj ked to nema creva z M3, je to bawo, uz len ten pocit ze v tom idem, je jedno ci je to 30 rocne alebo 3 rocne, vernost znacke, pohodove vozenie, spolahlivost, to secko mi dalo jedine bmw po citroenoch

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný