... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PristineShip napísal:zatial som na nic jednoduche neprisiel. ak chces synchronizovat len jeden master na jeden ci viac slave zariadeni tak je to relativne jednoduche nastavit nova launcher, aby sa zalohoval na google drive a aby sa slave replikoval z neho v nejakych intervaloch, ak chces aby to bolo obojsmerne uz treba do toho zapojit nejaky rsync, ktory bude vyhodnocovat na ktorom zariadeni nastala zmena atd. a to sa mi nechce, kedze je to v podstate len kozmeticka ficura.
vraj samotny google now launcher toto vie, dnes to vyskusam do akej miery, nieco sa mi mari, ze raz som ho spustil na telefone a objavil sa mi layout aky som si pamatal z ineho telefonu x mesiacov dozadu. ale ten asi bude vediet len layout ikon, nie podruzne funkcie ako wallpaper, widgety atd., ale aj to by stacilo.
Fuxxo napísal:tak isto jak ten test s renderovanim videa, to bola zas picovina ktoru pravdepodobne v zivote clovek nevyuzije a teda je uplne jedno ze ajfon je v tom rychlejsi.
Fuxxo napísal:Úplný súhlasno odveci je to ze kym to otvorilo tie aplikacie, tak ajfon bol davno na druhej serii. a jedine zato bol treti ze ma 3GB ramky a musel tie vacsie aplikacie nacitavat znova.. inak som sa s tym v zivote nestretol pri beznom pouzivani toho telefonu (alebo aj ipadu ked uz sme pri tom) a to mali menej ramky doteraz..
ja zas skorej vyuzijem ficuru ze 5 aplikacii ked chcem otvorit za sebou tak ich otvori o niekolko sekund rychlejsie jak ten "herny" razr. lebo neviem naco by som swapoval medzi 4 hrami sucasne, to kto robi? deti? tak to nech si kupia ten android teda..
mexican napísal:To veru áno! V tomto fuxa nepodporím, nie je to síce bežne používanie fonu ako píše ale už som jabĺčko využil nie raz keď som chcel rýchlo postnut s výletu/dovolenky nejaké video a keď mi ho namiesto 10min spravilo za 3 tak prečo nie? Urcite príjemný bonus keď ten čas tam viem využiť potom inak.Teraz bude empauer revať, lebo on si na tom renderovaní videa budoval svoj imidž a kariéru.
mexican napísal:to nevadiTeraz bude empauer revať, lebo on si na tom renderovaní videa budoval svoj imidž a kariéru.
//MPower napísal:to by ale trebalo najprv pozriet to video, ze mexican?Úplný súhlasten čo písal ten článok bol mierne na fete asi lebo prv napíše ako bol iPhone totálne rozsekany a ako dôkaz dá video kde skoro do konca videa iPhone ide niekoľko appiek popredu pred andriodom
![]()
Len konštatujem nič viac.. Fér výsledok stoho testu by mal byt teda keď už 50:50 ale ako píše fuxo oveľa viac ocením rýchlejšie spúšťanie app ako porovnávať nezmyselne nekonečne veľa otvorených app ktorých v relanom svete nikto mat naraz nebude.. Teda pokial ide o takýto nezmysel tak áno Android s 6GB ledva porazil iPhone s 3GB v multitaskingu, otázka po tejto skutočnosti je že či je to vlastne výhra :)
Fuxxo napísal:to nevadi![]()