Tak a je tu dalsia aktualizacia pribehu, od posledneho prispevku toho pribudlo na aute celkom dost. Tricka je tak na 90% doskladana, musim nejako poriesit ulozenie ventilov a narze na vduch tak aby to aj trochu vyzeralo v tom kufri lebo teraz je to len v testovacej verzii. Stala sa mi taka vec ze sa pokazilo vstrekovacie cerpadlo, a musel som davat druhe. A toto sami stalo zrovna v den ked som si priniesol ŠPZ a isiel som dat testovaciu jazdu pred STK (proste pacient nechcel prijat nove srdce bez komplikacii

) Ale STK je uz chvalabohu hotova tak bude klud 2 roky. Medzicasom som kupil predne sedačky Recaro ktore sa davali original do E30, ale musim sa s nimi este trochu pohrat lebo soferova sedacka je dost roztrhana a je roztrhnuty aj molitan na par miestach. Takze ma caka nejake to calunie a oprava (vymena) molitanov za nove. Dalsou vecou ktoru som musel kupit je diferencial s mensim pomerom, leb s tymto povodnym difom je to strasne pomale, na 1-ke je to strasne pomale tak sa rozbieham rovno na dvojke. Maximalka je momentalne 150km/h na 5-ke

. Ale toto sa rychlo zmeni ked tam dam diferak z e34 2,5tds samosvor s pomerom 2,65. Co sa tyka vzduchove podvozku tak ten funguje dobre, s ventilmy zatial nebol problem a aj kompresor stiha v pohode plnit nadrz. Len to je na moj vkus dost tvrde pri prejazde vacsich nerovnosti.Takze sa bude podvozok prerabat na vlvnovce s priemerom 170mm (priruby sa uz sustruzia), po vymene uvidim ake to bude. To by bolo v kratkosti asi vsetko zatial.