... všetko o BMW ...
Michal595 napísal:tvoje auto taam bolo 4-5 dni? to co tam s nim robili? co mali toho vela alebo kde bol problem, ja by som bol za keby to bolo tak, ze donesiem rano a poobede hotove, neviem akoby som bol bez auta 4 dniDlzka prestavby asi zalezi ake auto chces dat spravit, jednoduchu ved doneses auto rano a poobede mas hotovo, moje tam myslim bolo 4-5 dni nie sok si isty uz veru..
Humart napísal:Ako akym sposobom? Tak vopred je potrebne aby si servis informoval, ze v den prestavby, ked donesies auto, ze by si si chcel od nich vziat auto, aby si nebol bez aby mali auto pre teba pripravene, aby si si ho mohol vziat, ze na vymenu, normalka, nie je na tom nic komplikovane, len je potrebne si to vopred dohodnut, to je dolezite nezabudnutdufam, ze tak dlho to nebude, uz ako tak si robim obraz v niektorych veciach, zacalo mi svitatuz bolo asi aj v celku na case si myslim
![]()
keby som si chcel auto tak zo servisu pozicat, tak akym sposobom to funguje?
cipesek napísal:Skus hodit aj nejake blizsie info, napri. rok vyroby a kwDobry den pani
Mam e60 530ix s kodom motora N52 a chcel by som ju dat na LPG ma tu niekto uz prestavanu ? bo co som pozeral tak je tam problem to neako doladit ci uz stym ma niekto neaku skusenost ? ak ano kde ste si to davali spravit ? dakujem za akukolvek odpoved .
Costa1 napísal:vdaka za info, pozeral som ten servis, o ktorom mi pisal viktor, nasiel som si ich, len este som si nepoziadal o cenovu ponuku, tak este to by som chcel spravit, aby som aj to vedel, priamo od nich, ze aku sumu by mi vypocitali uz aj teda samotny system plus aj praca, aby som si to vedel predstavit teda aj v tomto smere a uvidzime, ze co, potom sa skusim u nich informovat, ze ci sa da auto zapozicat a ako to tam funguje, este kamarat mi spominal, ze by sa chcel o celej tej prestavbe so mnou porozpravat tak sa mame zajtra stretnut tak som zvedavy, ze co, hovoril, ze ma nejakeho kamarata, co ma plyn uz niekolko rokov, tak ze mi vie dat info ohladne tohoAko akym sposobom? Tak vopred je potrebne aby si servis informoval, ze v den prestavby, ked donesies auto, ze by si si chcel od nich vziat auto, aby si nebol bez aby mali auto pre teba pripravene, aby si si ho mohol vziat, ze na vymenu, normalka, nie je na tom nic komplikovane, len je potrebne si to vopred dohodnut, to je dolezite nezabudnut