... všetko o BMW ...
RACERMAN napísal:
Mam to namontovane, tie foto su z mojho auta, ak daco kludne sa pytaj montoval som to s kamosom.
Kazdopadne je to len video prevodnik, mozes sa dostat video signalom do LCD na iDrive, ak by si chcel k tomu este nejaky prehravac tak napriklad:
http://www.copper.sk/eshop/ozvuc-auto-t ... ravac.html
TT-SIMIK napísal:
Prave toto som chcel kupit do E65,podla zoznamu je kompatibilita,ale podla dodavatela co dodava pre tuto firmu to nejde dat do E65....tak neviem prist k info ci to ide,alebo nie,ale podla mna ak to je lvds prevodnik tal by to malo ist do kazdeho bmw co ma lvds na display,ale na drzovku to nechcem kupit....
RACERMAN napísal:
To zariadenie ma video vystup:
PAL/NTSC - Kompozit
HDMI
ak sa mas ako dostat do LCD v aute cez tieto vystupy a samozrejme si prepnut vstup aby sa zobrazilo menu v aute prehravaca tak nevidim ziadny problem preco by to nefungovalo.
Treba samozrejme pocitat s tym ze sa to ovlada dialkovy ovladanim ako na fotkach a nie cez iDrive
http://www.copper.sk/file/get/id/177/
PetoK napísal:Napriklad preto, ze cd ani dvd som uz nevidel ani nepamatam a este aj booky mam bez cd mechaniky minimalne 5rokov. Najlepsie by to bola sd karta ako napr superb ale eventualne usb je ok.Nechápem načo vám je nejaký cinsky shit adaptér na USB... vsak orig menič od Alpine podporuje MP3, a má špičkovú kvalitu zvuku keďže je na MOST zbernici. Stačí napáliť CD v MP3 formáte a vojde sa tam toho veľa...
PetoK napísal:Nechápem načo vám je nejaký cinsky shit adaptér na USB... vsak orig menič od Alpine podporuje MP3, a má špičkovú kvalitu zvuku keďže je na MOST zbernici. Stačí napáliť CD v MP3 formáte a vojde sa tam toho veľa...
er2171 napísal:Samozrejme, dokonce aj diskety se daju sehnat nové. :-)Btw cdecka sa este predavaju vobec?:d
airbone napísal:Ta AVIN obrazovka ma jeden obrovsky problem - ze sa da ovladat len dotykom. (a nie napr ovladacom i-drive).
Ovladat dotykom na E60 displej, umiestneny tam kde je, musi byt naozaj paradna zabava. Uplne cisty safety-hazard.....
er2171: cdcka sa normalne predavaju, bezne to kupujem. Ked si z PO, viem ti aj povedat kde to zozenies.Ozaj, a preco tam nehodis CD/DVD s mp3 ? Myslim priamo do jednotky CCC, nie do menicu?
Inac ma pobavilo tvoje prirovnanie so superbom, rad by som videl taky vyrobeny v roku 2007 ktory ma vstup na SD-kartu... Ked porovnavas nieco take, tak musis brat auta s rovnakym rokom. Lebo zatial co bmw v roku 2007 uz USB pre prehravanie mp3 malo (samozrejme za priplatok), do superba sa vtedy montovalo standardne 1-din Radio SYMPHONY s prehravacom cd ktore malo displej ako taiwanska kalkulacka z roku 1978. Jeho novsia verzia (ovsem asi este nebola v roku 2007), zvladla aj mp3. CCa 2500eur si si mohol priplatit za system RNS MFD DX, pripadne mozno MFD2, co bolo spomalene radio s farebnym displejom, a dost zaostalou navigaciou na CD (technicky tak nieco na urovni bmw navigacii mk2 z roku 1996-97). To radio nezobrazovalo ziadne udaje a okrem radia a navigacnych funkcii, nebolo nijako integrovane s ostatnymi systemami (ako i-drive system u bmw, ktory to mal uz od cias dalsich 11 rokov dozadu... :) ) Ta prva menovana verzia tusim nevedla prehrat ani audio-cd (len navigacne) a vedela len ovladat cd menic (ktory o mp3 tiez vtedy nesnival). MFD2 mal uz vacsi displej, cd-audio zvladol, ale po mp3 ani chyru a ni slychu, nie to este nejake USB.... :)