... všetko o BMW ...
airbone napísal:Ta AVIN obrazovka ma jeden obrovsky problem - ze sa da ovladat len dotykom. (a nie napr ovladacom i-drive).
Ovladat dotykom na E60 displej, umiestneny tam kde je, musi byt naozaj paradna zabava. Uplne cisty safety-hazard.....
er2171: cdcka sa normalne predavaju, bezne to kupujem. Ked si z PO, viem ti aj povedat kde to zozenies.Ozaj, a preco tam nehodis CD/DVD s mp3 ? Myslim priamo do jednotky CCC, nie do menicu?
Inac ma pobavilo tvoje prirovnanie so superbom, rad by som videl taky vyrobeny v roku 2007 ktory ma vstup na SD-kartu... Ked porovnavas nieco take, tak musis brat auta s rovnakym rokom. Lebo zatial co bmw v roku 2007 uz USB pre prehravanie mp3 malo (samozrejme za priplatok), do superba sa vtedy montovalo standardne 1-din Radio SYMPHONY s prehravacom cd ktore malo displej ako taiwanska kalkulacka z roku 1978. Jeho novsia verzia (ovsem asi este nebola v roku 2007), zvladla aj mp3. CCa 2500eur si si mohol priplatit za system RNS MFD DX, pripadne mozno MFD2, co bolo spomalene radio s farebnym displejom, a dost zaostalou navigaciou na CD (technicky tak nieco na urovni bmw navigacii mk2 z roku 1996-97). To radio nezobrazovalo ziadne udaje a okrem radia a navigacnych funkcii, nebolo nijako integrovane s ostatnymi systemami (ako i-drive system u bmw, ktory to mal uz od cias dalsich 11 rokov dozadu... :) ) Ta prva menovana verzia tusim nevedla prehrat ani audio-cd (len navigacne) a vedela len ovladat cd menic (ktory o mp3 tiez vtedy nesnival). MFD2 mal uz vacsi displej, cd-audio zvladol, ale po mp3 ani chyru a ni slychu, nie to este nejake USB.... :)