... všetko o BMW ...
 kukol som brdzy či som ich nejako nezohrial ale kotuče pohoda .. tak som prišiel domov po biede a hned som gumu schladil dal dole koleso a najprv som si nič nevšimol až potom že ideš o dosť závažnu vec... pár km aa asi by som skončil niekde mimo cesty
 kukol som brdzy či som ich nejako nezohrial ale kotuče pohoda .. tak som prišiel domov po biede a hned som gumu schladil dal dole koleso a najprv som si nič nevšimol až potom že ideš o dosť závažnu vec... pár km aa asi by som skončil niekde mimo cesty   tlmič,uloženie dorazy sú už objednané z autotechniku SACHS Advantage - M technik , uloženie SACHS
 tlmič,uloženie dorazy sú už objednané z autotechniku SACHS Advantage - M technik , uloženie SACHS   
  dlho som tu nebol kedže pribudlo nové autičko .. Bmw slúžilo dobre ale nastali tam nejake problemy a chcem sa poradit lebo chyb mi tam napada veľa .. Ide o pukanie ako keby kardanu neviem ked zaradim rychlost a pohnem sa zacne to tak tukať aj pri spiatocke .. Ked vyradim a idem na neutrale nerobi to nic je to ticho .. A puka to ako sa mu zachce teraz mi napr na 5 km trase nepuklo ani raz s inokedy staci ze sa len pohnem a puka to .. Bude tu niekto ochotny mi poradit ? Skusal som pri diffe sekat kardanom rukou a kde sa spaja kardan s diferencialom to pukalo ale niesom si isty ci to moze to byt . Dakujem za kazdu radu auto potrebujem to druhe nieje na dlhe trasy
 dlho som tu nebol kedže pribudlo nové autičko .. Bmw slúžilo dobre ale nastali tam nejake problemy a chcem sa poradit lebo chyb mi tam napada veľa .. Ide o pukanie ako keby kardanu neviem ked zaradim rychlost a pohnem sa zacne to tak tukať aj pri spiatocke .. Ked vyradim a idem na neutrale nerobi to nic je to ticho .. A puka to ako sa mu zachce teraz mi napr na 5 km trase nepuklo ani raz s inokedy staci ze sa len pohnem a puka to .. Bude tu niekto ochotny mi poradit ? Skusal som pri diffe sekat kardanom rukou a kde sa spaja kardan s diferencialom to pukalo ale niesom si isty ci to moze to byt . Dakujem za kazdu radu auto potrebujem to druhe nieje na dlhe trasy 
 konecne som sa vratil k BMW a to je podstatne
 konecne som sa vratil k BMW a to je podstatne  zriesil som si e46 poface a chcel som uz aj nejaky ten vykon tak som siahol po 3.0xi :) ano to xko ja potrebujem
 zriesil som si e46 poface a chcel som uz aj nejaky ten vykon tak som siahol po 3.0xi :) ano to xko ja potrebujem  s výbavou som spokojny skoda akurat ze nemam harman
 s výbavou som spokojny skoda akurat ze nemam harman
 ale zajtra mozem len tak narýchlo urobit fotku introsu :)
 ale zajtra mozem len tak narýchlo urobit fotku introsu :) velmi uvažujem na buduci rok ci dam tieto alebo kupim nejake origo r18 :)
 velmi uvažujem na buduci rok ci dam tieto alebo kupim nejake origo r18 :) kvalitka
 kvalitka  na fotke v ľavom svetle este klasická na porovnanie
 na fotke v ľavom svetle este klasická na porovnanie