... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Buttony su naozaj popici o to pokoj. Tie sedacky podla mna vidime na fotkach. Vzdy su predsa tieto promo fotky s naj sedackami a inymi top ficurami, co sa do auta dalo dat.
Inak Fukso este mi povedz, ze kera M5 sa odlisovala introsom od non-M 5er? Vsak aj F10 ci E60 boli zvnutra tie iste, len mali kustik inu paku a par buttonov..
mexican napísal:ja ju davam do Pcka furtHej, tá poloha P-čka je taká dosť krkolomná. Ale treba si zase uvedomiť že prevodovku do P dávaš ručne minimálne, keďže po vypnutí motora sa P zaradí automaticky.
nejakymarko napísal:neni problem, ja som v tychto veciach vacsinou vzdy sam, hlavne tuto medzi "puristami" na klubeAby si v tej rade "paka je brutalna" nebol nakoniec sambuttony su super, paka je out
PristineShip napísal:tak keby si troska prihodil a kupil si normalne bmw so sportovou automatickou prevodovkou tak tam mas kratsiu sportovejsiu paku ktora nezavadzia, narozdiel od toho mega dilda pri aisinev sportovych modeloch by som chcel mat paku vzdy v strede, resp. nech uz je to hocico, koliesko, stvorec, trojuholnik, dildo s kobrou hlavou...
ale v beznom aute kde sa toho bazmeku chytam len na zaciatku a konci jazdy nech je to pre mna zamna aj virtualna volic na displeji, nerozumiem preco aj v sucasnych efkach musi byt ten joystick tak velky, ked do neho staci tukat jednym prstom, nepotrebuje clovek silu paky ako v niektorych starsich autach, kde utlejsie zeny musia tahat paku dvoma rukami.
Maco napísal:Je to kokotina na každodenné používanie, ale na zaujímavosti jej to nič neuberá.kokocku cervenu matnu nebrat! matnu nebrat nikdaj!
mexican napísal:Je to kokotina na každodenné používanie, ale na zaujímavosti jej to nič neuberá.
Maco napísal:piču75Nečí.
jordi11 napísal:stat sa moze aj novotineMne sa napriklad v g30 nepacia tie tlacitka rezimov-sport comfort, a celkovo sa mi nezda ze by mal byt interier g30 kvalitnejsi ako f10, modernejsi je to je jasne ale povrzgava rovnako ako f10. nieje to ale nic strasne. f10 mam v servise a ako nahradu som dostal g30 tak ho tento tyzden testujem. kazdopadne odhlucnenie je lepsie a podvozok sa mi javi obratnejsi. co ma dnes napriklad prekvapilo, stierace zblbli tak ze pocas stierania v krajnej polohe hore narazali do stlpika systemom akoby dvojklikneskor po vypnuti/zapnuti to pracovalo uz normalne. auto ma 1200km.