... všetko o BMW ...
wladi napísal:Rozumiem. Spytal som sa, pretoze sam mam skusenosti s minanim penazi na "stare vrazdy". Je to samozrejme uplny nezmysel, ale kazdy mame svoju uchylku. Jednoducho povazujem za zmysluplnejsie vybrat si raritnejsie auto, pri ktorom existuje potencial zvysenia jeho ceny. Urcite nezijes od vyplaty k vyplate ak minas nemale peniaze na tuctovy diesel, pricom ani eventualny servis 540i nebude zadarmo. Asi ma budu domaci nenavidiet, ale skus pouvazovat nad 2003+ E55AMGM5 v takomto stave ako mam teraz naftu by stala min 20-25 tisic a to nie som ochotny dat za to aby stala v garazi a odviezol by som sa par krat za mesiac...netreba mi, nie som pretekar ako som pisal. 540i hladam kvoli zvuku ktory mi chyba a trosku zmena kedze e39 mi ucarovala :)
TANN3R napísal:M5 za 12k nikdy nebude v TOP stave. Slusne M5 stoja 20k+. Za to peknu 540i kupis za menej ako polovicu. Hladal by som urcite mimo SR, dobre kusy su aj v DE, AT, PL...a s danou za dovoz uz nie je problem.To každopádně. Jako určitě se dá jednou za čas kuloupit hezká M5 třeba za 12k, ale to je spíš o štěstí. Hlavně do toho při koupi nikdy nevidíš a když se to dojebe, ceny jsou pořád jinde než obyč 540i. Myslím hlavně ty nejdražší věci, jako motor a manuál. převodovka.
wladi napísal:Ano, je tam uz kompresor. Udajne to su dost spolahlive motory. Nemyslel som stare Ecka, ale novsie rocniky.Dazzel: nad AMG som neuvazoval este vobec, prve Ecka mali problem s elektrikou a tie ich nestastne SBC brzdytam je uz kompresor?