... všetko o BMW ...
steve napísal:No konečne ďalší Martinčan v klube. Prajem veľa radosti a šťastných km.
Napster050 napísal:Dobre, budem pozerať :) Odbliknem :)snáď ti aj bliknem keď ťa uvidím :)
Fuxxo napísal:no tak dalsia E63 do klubu, vitajpekne velmi pekne, a tie kilometre zavidim :-) aj ten lak bude asi vo vybornom stave predpokladam.. jedine co by mi tam chybalo su sportsitze, tieto rovne lavice na mna posobia trochu lacno :-/ ale tak s tym nic nenarobis, jedine ze by si ich vymenil
![]()
co by som ale spravil, tak take 1.5cm podlozky na zadok, nech to opticky troska lepsie posobi..
PristineShip napísal:Už som ho strholauto vyzera fakt zachovalo.
Prehral si nejaku stavku, ze za trest musis mat v aute zaveseny wunderbaum? :)
chup44 napísal:Ach, E63 bude vždy moja srdcovka. Tiež som po nej rok pozeral, konkrétne 650i, no nakoniec som kúpil niečo úplne inéVyzerá fakt pekná, a tých 73 000
To je "nové" auto
Gratulujem, nech slúži
![]()
BTW ten Patrol to je iná mašina
6ka mi veru vyhovuje :) ... Odporúčam každému kto chce mať také auto iné v niečomod ostatných :) ... A ďakujem za pochvalu Patrolca :)
Davidus1002 napísal:no ja mam momentalne 20x10.5 ET25 vzadu + 25mm podlozky, a predtym co som mal kolesa tak to bolo este viac vonku, a zimaky maju tiez podlozky, a nevsimol som si ze by bol nejak poobijany lak. jediny mega pruser je pred zadnymi kolesami na blatnikoch, ale to uz bolo ked som to kupil :-/ tam je to slusne obiteKilometre sú veru pekné tuna :) Stav je viac menej 100 %tný, Sedačky mi celkom vyhovujú aj tieto ale tak vzhľadom na stav vozidla som nejako neriešil :) A podložky keby som dal by som sa asi bál aby mi neobíjalo lakAle patrili by sa asi nejaké.
Fuxxo napísal:no ja mam momentalne 20x10.5 ET25 vzadu + 25mm podlozky, a predtym co som mal kolesa tak to bolo este viac vonku, a zimaky maju tiez podlozky, a nevsimol som si ze by bol nejak poobijany lak. jediny mega pruser je pred zadnymi kolesami na blatnikoch, ale to uz bolo ked som to kupil :-/ tam je to slusne obiteale na zadok ked das podlozky tak neuskodis nicomu